Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ile jeszcze to potrwa?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

B艂agam, napiszcie ile u Was trwa艂 stan zakochania? W przypadku uczu膰 kt贸re nigdy nie b臋d膮 zrealizowane/spe艂nione. . Juz mam dosy膰, m贸j organizm - tak dziwnie si臋 czuje, stany depresyjne tez odczuwam. W艂a艣nie mija 3 rok jak si臋 poznali艣my. Chyba wiem gdzie le偶y problem. Widzimy si臋 regularnie, mamy kontakt mimo 偶e relacja kolezenska i przesz艂am z tym do codzienno艣ci to widz臋, 偶e chyba jednak z mojej str to nie koniec. Zdecydowa艂am juz ze nie b臋d臋 si臋 nim widywa膰 za 3 tyg koniec spotka艅. My艣licie 偶e to pomo偶e? ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
na zakochanie nic nie pomo偶e nawet seks z najprzystojniejszymi dresami z twojego osiedla:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
watpie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To go upoluj sama a nie j臋cz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋, 偶e jak nie skonsumujesz tej znajomo艣ci albo nie poznasz kogo艣 bardziej wype艂niaj膮cego szablon twojego idea艂u (przy kim obecny przyblaknie) to mo偶e trwa膰 wieczno艣膰, ale zwykle szybciej poznajemy nowe osoby i ta 'farsa' b艂ogiego stanu zakochania mija :D albo konsumujemy i 'czar' znika, znika dos艂ownie (bo zwykle ludzie dopiero po tym s膮 sk艂onni do zdrad (zreszt膮 z drugiej strony to nawet logiczne bo nie ma zdrady bez wi臋zi (czyt. zwi膮zku czy to emocjonalnego czy formalnego))) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pleciesz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za odp Wierz臋, 偶e zapomn臋 kiedy przestaniemy si臋 widywa膰. Kontakt z nim utrudnia ten proces.. wiem 偶e b臋dzie pisa艂 偶e b臋dzie chcia艂 mnie 艣ci膮gn膮膰 spowrotem do siebie, mam nawet wymy艣lona historyjk臋 偶eby tego unikn膮膰. Naprawd臋 jestem ch臋tna zapomnie膰, przez to uczucie nie potrafi臋 i艣膰 przed siebie, uk艂ada膰 swojego 偶ycia . Chocia偶 jest pouk艂adane..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lepiej spr贸bowa膰, nawet jak nie znajomo艣c nie przetrwa ni偶 zastanawia膰 si臋 jakby to by艂o z ta osob膮 i nie przekona膰 si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spr贸bowa膰 hm Tylko wtedy, gdy ta osoba do tego d膮偶y A Je偶eli stara si臋 nie przegiac, zdystansowa艂 si臋 dawno temu ale jednocze艣nie nie daje o sobie zapomnie膰 to lepiej odpu艣ci膰 Zranilam go na pocz膮tku tej znajomo艣ci, kiedy przystopowa艂 , zrozumia艂am ze nie jest mi oboj臋tny. Potem brak艂o odwagi by to naprostowac , i brak艂o nadziei . Tak naprawd臋 kiedy wiesz, 偶e nic z tego nie mo偶e by膰 to strasznie ten fakt blokuje. Tak min膮艂 czas. . Relacja si臋 och艂odzila ale tylko z zewn膮trz. Ja 偶yj臋 w zawieszeniu

Udost臋pnij ten post