Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mojej rodzinie grozi eksmisja. Mieszka z nami nasz syn 16 letni , który widzi że mamy kłopoty finansowe Nie chce z nami rozmawiać. Jest zły , mówi że mieszka z patologią i chciałby od nas odejść. Córka wyprowadziła się do cioci ma 18 lat . Przez firmę którą mieliśmy mamy teraz dużo długów i komornika. Na wezwaniu na rozprawę jest tez corka. Co powiedziec w sadzie aby ona nie miała kłopotów.Oboje zostaliśmy bez pracy. Mąż całymi dniami gra w pokera na telefonie a mnie brakuje sił . Mam 5 zł w portfelu na przeżycie do 10 marca. Znalazłam pracę ale wstyd iść mi do biura bez kanapek. Zgl zgodził sie na odpracowanie długu ale sprawy nie wycofal. Poza tym chyba widać już po mnie mój brak kondycji psychicznej i kłopoty. Boję się co będzie? Jak to ogarnąć ?Jak zacząc myslec pozytywnie ? Syna czeka egzamin gimnazjalny powinnam go wesprzeć a myślę tylko o kłopotach. Jak mogę spędzić pozytywnie czas z dziećmi bez złotówki. Chcę z nimi być.

Gość gość
wstydzisz się iść do biura bez kanapek? co za głupoty piszesz... współczuję ludziom bez pracy, masz trudną sytuację, ale tekstem o kanapkach mnie zaskoczyłaś ;-(

Gość gość
Nie wiem jak Ci pomóc, sprawa bardzo trudna. Mimo wszystko jesteście na dobrej pozycji -jesteście razem, zdrowi, macie szansę na pracę i wyjście na prostą. Synowi należałoby wszystko wyjaśnić, to prawie dorosły chłopak, musi wiedzieć co się dzieje. Córka jest już dorosła, więc powinna być w sądzie. Co powiedzieć musisz się poradzić prawnika-sprawa zbyt poważna żeby gdybać. A dlaczego córka się wyprowadziła? Czy też jest przeciwko Wam? A rodzina? Nikt nie może Wam pomóc?