Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O tych co wielu miały

Jak kobieta miała wielu partnerów to nie pasuje do faceta co miał mało partnerek

Polecane posty

Do spora różnica między nimi, ciężko będzie ją przeskoczyć.

Gość gościek
dlaczego nie pasuje? bo co?

Gość gość
oczywiście!! bo taka, która miała wielu, jest zwyczajnie już zużyta... można powiedzieć, że nieszczęśliwa, poszkodowana... ale prawda jest taka, że mądra kobieta uczy się na błędach... skoro raz, drugi nie wyszło, trzeciemu już nie daję sam mam 3 jako magiczną, maksymalną liczbę, przy czym po 4 partnerach przede mną już bym nie tknął - taką mam zasadę.

Bo to świadczy o zupełnie innym podejściu do życia oraz swojego ciała.

Gość gość
a facet z duzym przebiegiem seksualnym ma niby pasowac do kobiety dziewicy badz majacej 1-2 partnerow, ty hipokryto? nie rozumiem dlaczego na tym forum takie tepe jednostki-prawiki maja taki waski i ograniczony swiatopoglad, gdzie notorycznie zakladaja tego typu tematy pietnujace kobiety majace jaes doswiadczenie seksulanego tylko dlatego maja byc i czuc sie gorsze ze istnieja na siwcie takie zalosne i zakompleksione istoty jak prawiki i przez to ze nimi sa kobiet maja sie niby umartwiac bo wy nigdy fiiuta nie zmoczyliscie ?

Gość gość
O tych co wielu miały dziś Bo to świadczy o zupełnie innym podejściu do życia oraz swojego ciała. x a moze dlatego ze ty masz kompleksy ze jestes zalosnym prawikiem? seks jest naturalna czescia i stoiwem zwiazku, jak dziecinko dorosniesz to zrozumiesz, a kompleksy prawilne lecz u psychiatry a nie na kafeterii

Nie jestem prawikiem i dlatego wiem, że z kobietą która miała wielu partnerów ciężko stworzyć udany związek.

Gość gość
O tych co wielu miały dziś Nie jestem prawikiem i dlatego wiem, że z kobietą która miała wielu partnerów ciężko stworzyć udany związek. x masz kompleksy mniejszosci, wiec lepiej porozmawiaj o tym z psychologiem, to forum cie nie wyleczy

Nie mam żadnych kompleksów. Po prostu chcę czerpać z życia to co najlepsze, a kobieta po wielu partnerach tym czymś na pewno nie jest.

Gość gość
na udany zwiazek sklada sie dopasowanie charakterow, osoowosci, pogladow i uczucie miedzy kobieta i mezczyzna a nie wyznacznik ilosc***artnerow, takiej bzdury to jeszczy swiat nie widzial, skoro tak naprawde uwazasz o cos z toba jest nie tak i twoj problem rozwiaze seksuaolog badz psycholog

Gość gość
O tych co wielu miały dziś Nie mam żadnych kompleksów. Po prostu chcę czerpać z życia to co najlepsze, a kobieta po wielu partnerach tym czymś na pewno nie jest. x zaprzczasz sam sobie, a wlasnie potwierdziles fakt, ze masz kompleksy, skoro piszesz "kobieta PO wielu partnerach". Najprawdopodobniej nie czujesz sie wystarczajaco mesko badz jestes niedojrzaly i zakompleksiony to na pewno. Ile ty masz lat 15? Twoje niedojrzale wypowiedzi sugeruja, ze dopiero dojrzewasz.

Mam już prawie 30 lat i przekonałem się, że taka kobieta rzadko kobiety jest dobrym człowiekiem.

Gość gość
Co za problem ? szukaj takiej co miala taka sama ilosc partnerow - co ty partnerek :P jak jakas poznasz to odrazu pytaj ilu juz miala , jak 4 to skreslona :P co za glupi temat , kogo interesuje czyjas ilosc partnerow

Gość gość
Jak mnie facet pyta to zawsze jestem dziewica , licznika nie mam to jak facet moze to sprawdzic ?

Gość gość
wcześniej, czy później dojdzie do odpowiednich wniosków - to siedzi w psychice - jeśli facet jest ogarnięty, zdemaskuje Cię szybciej kobiety o dużym przebiegu zasługują tylko na facetów o dużym przebiegu dodam, że nie jestem prawikiem... mam za sobą 3 związki, w których doszło do seksu i maksymalnie takiej liczby oczekuję od partnerki, ze wskazaniem na mniejszą liczbę, bo partnerkę chcę mieć młodszą od siebie.

Gość gość
chciec to sobie mozesz :P tylko po co ten temat ? myslisz ,ze tutaj zaraz znajdzie sie jakas chetna ?

Gość gość
to nie ja założyłem ten watek, ale jak widzisz, nie jestem odosobniony w swoim rozumowaniu stad panny, ktore mialy po >4 zostawiam dla roochaczy

Gość gość
gość dziś a facet z duzym przebiegiem seksualnym ma niby pasowac do kobiety dziewicy badz majacej 1-2 partnerow, ty hipokryto? x Bo taka natura, że mężczyzna musi być bardziej doświadczony niż kobieta. Kobiety wyzywają prawiczków a mężczyźni puszczalskie kobiety. Prędzej kobieta zaakceptuje roochacza niż prawiczka a mężczyzna prędzej zaakceptuje dziewicę niż puszczalską

Gość vice versa 28
wolę być po przejściach niz być z zaborczym,zakłamanym i tchórzliwym prawikiem który rani i oszukuje,zdradza tajemnice i knuje za plecami,z takim tez nie stworzy się związku

A dlaczego prawik miałby knuć i ranić?

Gość gość
vice versa 28 dziś No i już widać jakaś puszczalska czepia się prawiczków bo nie uprawiali seksu. Dopisywanie jakiś fantazji i teorii do tego, że ktoś nie uprawiał seksu.

Gość gość
nie puszczam się kretynie

Gość gość
O tych co wielu miały dziś A dlaczego prawik miałby knuć i ranić? x Tu chodzi tylko o to by nie uprawiał seksu. Nie chodzi o to kim jest, jakie ma wartości tylko o to czy wsadził czy nie.

Gość gość
gość dziś Gdybyś się nie puszczała to nie wypisywałabyś takich bzdur o prawiczkach! Tylko puszczalskie wypisują takie głupoty.

Gość gość
ciekawe tylko jak sprawdzisz ktora, ilu miala :D moze miala 100 a powie jednego :P

Gość gość
mylisz się ja akceptuje prawiczka a nie szmaciarz*******cza,ten przyprawia mnie o odruch wymiotny bo jestem romantyczka i zużyty fiut cuchnie inną samicą i odrzuca ,chce prawika

Gość gość
hehe no proste takim prawikom to zawsze kobiety mowia mniej... takiego faceta co mial malo kobiet to zwyczajnie taka wiedza by z kapci wystrzelila. jak to? ze ona tak mogla? a ja nie? prawda jest taka ze on nie mogl, bo kobiety same nog nie rozkladaja, trzeba byc fajnym gosciem, miec cos w sobie, umiec sie do kobiet zalecac.

Gość kobiety czemu
nie potraficie byc szczere?

Gość gdzie wasza odwaga
gdzie kobiety?