Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zona urodzila wczoraj synka ktory waży 2600 ..czy to malo bardzo??

Polecane posty

Gość gość

czy to za mala waga?? pytam bo jestem za granicą i nie moglem byc przy porodzie..:( zona dzwonila ze synek wazy 2600 i ze to malo. urodzila w 9 miesiacu ciązy normalnie (nie przez cesarke) nie powiedziala mi wszystkiego ,ale martwie sie bo jakas smutna jest..mozecie mi napisac czy to normalna waga takiego dziecka po porodzie?

Gość gość
trochę mało, ale nie jest tragicznie, najważniejsze żeby zdrowy był, wagę nadrobi

Gość gość
moja znajoma natomiast urodzila dziecko owinięte pepowiną i musi zostac w szpitalu to dziecko. nie wiem czemu.

Gość gość
To nie duzo ale nie tragicznie.Ja donoszoną core tez ur _,2630 g Wazne aby zdrowr bylo.Aha lekarze nizszą wage nazywają hypotrofią wewnątrzmaciczną.

Gość gość
Moje pierwsze dziecko,ciaza donoszona,wszystko w porzadku-waga 3000g,druga ciaza zagrozona,wczesniak ur.w 36 t-waga 2120g.Obydwoje zdrowi.

Gość gość
Moi synowie 2500 i 2850, a takie chłopy porosły. Po mamie wcześniaku. Całe 1800 ;-) Gratulacje dla tatusia.

Gość gość
Poniżej normy, ale bez przesady, nie martw się. Ważne, że donoszony, a wagę może szybko nadrobić.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Spokojnie syn mial 2900, ja 2800 a maz 2500. A zarowno syn jak i maz pieknie przybierali. Maly ma pol roku i juz ponad 8 kg wazy ;) nazywa to sie hipotrofia ale tp o niczym nie swiadczy