Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie youtuberki

Polecane posty

Gość gość

Ktora jest najbrzydsza? Mi przychodzi na myśl fokusowana ☺☺

Gość gość
Bez przesady, jest bardzo ładna.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Stylizacje jest brzydka, RLM, Agnieszka Grzelak

Gość gość
RLM trzy włosy na krzyż i te koszmarne tatuaże i kolczyki i tunele fuu Szusz po 30 a pryszczata jak nastolatka Oleska - wystarczy spojrzeć - tak mi dxiała na nerw że nie patrzę nawet na miniatury na yt bo mam jej dość! Aggie - zapasiona Olimpia- niedożywiona, szara zmęczona twarz i podkrążone oczy jakby była chora MiszMaszowa jakś szczurza twarz Agnieszka Grzelak - dziwna twarz, pryszczatavi strasznie udaje RLM np w sposobie mówienia NanamiChan - robi z siebie dziwadło A ładne wg mnie zdecydowanie Karolina Baszak

Gość gość
gość 2016.10.15 RLM trzy włosy na krzyż i te koszmarne tatuaże i kolczyki i tunele fuu Szusz po 30 a pryszczata jak nastolatka Oleska - wystarczy spojrzeć - tak mi dxiała na nerw że nie patrzę nawet na miniatury na yt bo mam jej dość! Aggie - zapasiona Olimpia- niedożywiona, szara zmęczona twarz i podkrążone oczy jakby była chora MiszMaszowa jakś szczurza twarz Agnieszka Grzelak - dziwna twarz, pryszczatavi strasznie udaje RLM np w sposobie mówienia NanamiChan - robi z siebie dziwadło A ładne wg mnie zdecydowanie Karolina Baszak Chciałabym zobaczyć Ciebie,żałosna jesteś!!

Gość gość
Ładna wg mnie to jest miss magdula. Paulina Mikuła wprawdzie jest średnio ładna ale bardzo fajna, mądra, elokwentna, dowcipna i przez to seksowna.

Gość gość
Rlm brzydka twarz, beznadziejne włosy i ich kolor, tatuaże koszmarne i figura tragiczna

Gość gość
Agnieszka grzelak pasztet w chhhuj

Gość Gosc

RLM, joannamakeup i stylizacje. No fuuuuuuj