Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamień Masakry

KONIEC

Polecane posty

Gość Kamień Masakry

Moja żona już 11lat śpi ze swoim 11letnim synem:(, Mam już dość bo przez 11 nie spaliśmy razem i się nie przytulaliśmy! Jeszcze te teksty syna "tatusiu ale mama to moja dziewczyna a nie twoja" "ożenie się z mamą" co mnie tak wkurzają! Błagam powiedzcie co mam zrobić bo to tak mnie wkurza!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Na pocieszenie pomysl jaka ten dzieciak bedzie mial zrytą banie jak dorosnie. A nie mysl ze nagle zmienicie 11 letnie nawyki.

Gość Kamień Masakry
Syn jak jest w szkole to ryczy za mamą. Byliśmy w chorwacji to on jak.wchodził do wody to przytulony mocno do mamy. Ludzie patrzyli sie jak na wariata Tak samo zamowilem tam pokoj z 3malymi lozkami to syn ryczał i poszedł do małego łóżka żony i razem zasneli WTF Niewytrzymuje juz Pomozcie mi co mam robić

Gość Kamień Masakry
Udało mi się go zanieść na inne łóżko. Zobaczem czy coś to da ale zakładam ze zaraz sie obudzi i bedzie ryczał

Gość Kamień Masakry
Epicko Jak zwykle sie obudzil i powedrował do zony łóżka drąc się jak wściekły

Gość gość
wytrzymaj jeszcze trochę :) jak żona się obudzi z wytryskiem synka to zrozumie o co kaman

Gość Kamień Masakry
Co wytrzymać. Oni nawet się razem kompią. A ja niemogę niczego robić oprócz pisania papierów. Tak samo wszystko co se kupuje to zabierają:P dzisiaj już się szykują do spania. Najlepsze to że żona mówi że jestem o nią zazdrosny

Gość gość
To jest chore tylko czekać aż zaczną się bzykac. Sexowna mamuśka?

Gość gość
Seksowna,bo jak miałem 11 lat to się w niej zakochalem,4 lata pozniej mieliśmy nasza inicjację. A po roku urodził się syn,wpadka. Miałem wtedy 16 lat a ona 18.

Gość Kamień Masakry
I znowu śpią razem a ja jak zwykle na dziurowym tapczanie który ma 30lat z czasów mojego dzieciństwa:P Dzisiaj zrobiłem awanture i ona jak zwykle mówi że zazdroszcze.:P Dzisiaj w szkole już o 8:20 pielęgniarka dzwoniła do mnie że syn ryczy za mamą i musiałem jeszcze go do żony odwodzić bo on kopał w fotel itp Masakra normalnie a ja nwm co mam robić

Gość Kamień Masakry
Jak zwykle:P Chyba się z nią rozwiodę czy jeścze jakiś plan?

Gość gość
Wyprowadz sie na jakis czas i zobacz czy to cos da

Gość gość
Popieram. Moze jakbys sie wyprowadzil nawet tam na 3,4 dni to moze zona przejrzy na oczy. Kurde to chore zeby 11 letni syn spal z matka. Ale jak go tak nauczyla to teraz ma... A moze idz z nim do psychologa?

Gość Kamień Masakry
Coz Sprobuje sie wyprowadzic do matki to może żona zrozumie ale i tak mało bo nikt jej obiadu nie zrobi i nie pojdzie do sklepu. Dzieci po 5roku życia powinny spać już same:D a nie z mamami:P Pamiętam.jeszcze.moją żone z przed 15lat przed ślubem jako ładną dobrą dziewczyne a teraz to niczym królowa wredna,wściekła zawsze zażalona Jak sie spanie z dzieckiem.nie skonczy to odrazu biore rozwód

Gość gość
moze podrzucisz jej psa? dziecko będzie wolało psa niż mamę :P

Gość gość
Provo :)

Gość Kamień Masakry
Niedarady podrzucić psa bo żona ma alergie na sierść:(

Gość Kamień Masakry
No ja niemoge. Kolejny dzien spią razem jeszcze żona mi awanture zrobiła ,że jestem zazdrosny. Masakra jakaś