Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zakochanaerotomanka

Kogo posłuchać?

Polecane posty

Gość zakochanaerotomanka

Witam, mam 20 lat i w tym roku planuje pójść na studia. Jestem w związku od ponad dwóch lat. Z partnerem bardzo dobrze się dogadujemy, nie mamy przed sobą tajemnic, nasz seks jest cudowny w dużej mierze dzięki komunikacji i braku krępacji co ma pozytywne skutki w naszym zwiazku. Czesto jesteśmy nazywani starym dobrym małżeństwem. Partner jest dwa lat starszy i studiuje w mieście w którym sama chciałabym się uczyć. Nie mieszkamy razem, jednak od samego początku planowaliśmy wspólne zamieszkanie, było i jest nadal to naszym wspólnym marzeniem, odliczamy dni, ja od ponad dwoch lat nałogowo oglądam ogłoszenia o wynajem mieszkań i często rozmawiamy o tym jak to będzie. Teraz jednak każdy nam to odradza, prognozując szybki koniec związku. Twierdzą że w takie życie wkrada się rutyna, tęsknota jest zdrowa dla związku, że będziemy dla siebie chlebem powszednim i nic nas cieszyć nie będzie. Wzięłam sobie te rady do serca ze względu na to, że wiele moich znajomych szybko kończyło związek jak tylko zaczęli ze soba mieszkać. Bardzo chcemy zamieszkać razem też ze względu na seks, który ma dla nas duże znaczenie i lubimy eksperymentować, niestety koleżanka czy mama za ścianą w tym akurat nam nie pomogą. Z jednej strony marzenie które za niedługo może się spełnić, a z drugiej strony obawy przed straceniem ukochanego. Proszę o poradę, bo sama nie wiem już co o tym myśleć i co w tej sytuacji byłoby najodpowiedniejsze. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować