Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój facet wyjechał do pracy za granicę. Nie wiadomo kiedy wróci a ja wariuje to jest dopiero pierwsza noc bez niego a ja chodzę i jak tylko mi się przypomina to od razu mam łzy w oczach. W pracy zdarzyło mi się tez płakać. Nie sądziłam ze to takie ciężkie będzie do przejścia. Nie wiem jak to przejść bez histerii. Co zrobić żeby przestać czuć taka ogromną tęsknotę za nim. Jestem z nim bardzo krótko ale większość tego czasu spędziłam razem z nim. I teraz bardzo ciężko mi przez to przejść. Każdy mówi ze minie kilka dni i będzie lepiej. Na chwilę obecną w to nie wierzę. Bardzo go kocham i nie chciała bym żeby związek się rozpadł. Ma ktoś jakaś dobra receptę na moja tęsknotę? Ja sobie nie radzę i może ktoś mi pomoże. :( :( :(

Gość gość
Nie panikuj bo brzamisz jak kobieta bluszcz a takich nikt nie lubi. Przecież nie pojechał na panienki a do pracy. Jak facet jest całym twoim światem to z tobą coś nie teges. Tęsknota tęsknotą ale życie idzie do przodu. Nie narzekaj. Tęsknić możesz bo kochsz ale nie czepiaj się faceta jak pijany płotu bo żaden facet nie wytrzyma tak krótkiej smyczy. Zyj swoim życiem, rozmawiaj z nim ale bez przesady. Gdyby nagle umarł to co? ty też byś przestała żyć? Sama napisałaś że długo się nie znacie. Czas rozłąki albo was zbliży albo oddali. Staraj ię żeby za Tobą tęsknił ale nie przeginaj. Miej swój honor i szacunek dosiebie samej.