Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos moze mi pomoc? Problem z pupa.

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 18 lat i ostatnio zauważyłam ze w "rowku" na tyłku, mniej więcej tam gdzie zaczynają się plecy piecze mnie skóra, smarowalam sudocremem ale nie dało to większych efektów, ciągle piekło i swedzialo ale nie ruszalam tego. Dziś zauważyłam ze w miejscu opisanym powyżej skóra jest jakby fioletowa, okropnie piecze, nie mogę nawet wygodnie usiąść, wygodnie mi jedynie w dresach gdy nic mi na tyłek nie uciska. Dodam ze o higienę dbam regularnie ponieważ jestem uczulona na prawie wszystko w okolicach intymnych więc dbam w tych miejscach szczególnie o higienę i myjac się "tam" żelem do higieny intymnej nie uczulajacym z kwasem m lekowym myje również tyłek, stosuje ten żel odkąd skończyłam bodajże 8 lat bo wtedy właśnie moje uczulenie na mydło, proszki etc dało o sobie znać, no i nigdy takowych problemów nie miałam. Nie mam pojęcia co to może być, czy powinnam się martwić? Bardzo proszę o pomoc

Gość gość
Idź do dermatologa. Takie przebarwienia i swędzenie w tym samym miejscu to nie zabawa. Może się źle dla Ciebie bardzo źle skończyć. Nie straszę Cię ale możesz mieć raka kości. Maści nie działają więc pora do lekarza!