Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubezpieczenie w LD

Polecane posty

Gość gość

Hej! Może mi tutaj ktoś pomoże. Kupiłam w październiku 2015 samochód z ubezpieczeniem Liberty Direct. Próbowałam się z nimi kontaktować, aby dowiedzieć się czy przyślą nową formę ubezpieczenia z moimi danymi, ale niestety bezskutecznie - nikt nie odbierał na ich infolinii. Jednak Państwo z LD dezwali się do mnie pod koniec listopada, że muszę uregulować składkę - niecałe 200 zł. Kiedy tylko dostałam taką informację to na początku grudnia 2015 od razu uregulowałam składkę i... od tamtej pory cisza. Nikt mi nie przysłał nowej formy, na infolinii oczywiście nikt nie odbiera :/ co mam teraz robić? Już 2 miesiące tak jeżdżę i boję się że mogę mieć problemy przy np. kontroli. Czy oni nie są w obowiązku wysłać mi aktualnego ubezpieczenia?

Gość gość
up up

Gość Ekspert Liberty Ubezpieczenia
Szanowna Pani, polisa OC nabyta wraz z samochodem nie przedłuża się automatycznie - w przeciwieństwie do polisy, którą kupujemy sami. Uprzejmie proszę o wiadomość na adres: ekspert@lu.pl z numerem Pani polisy - sprawdzę jej status w naszym systemie. Pozdrawiam serdecznie, Ekspert Liberty Ubezpieczenia

Gość gość
jasne :D

Gość gość
A jak jest z wypłatą odszkodowań? Bez problemów czy trzeba działaś przez EuCO ?