Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie chce..

Polecane posty

Gość gość

Kazdy ma swoje grono znajomych, ja jestem dobra, bo jestem w miare ogarnieta i jestem zrodlem informacji, mam jedna blizsza kolezanke, z kazdym normalnie pogadam, ale ogolnie bez szalu, poza uczelnia ciezko o rozwoj kontaktow poza ta jedna kolezanka. Nie mam znajomych, jakos sie pourywalo, ja nie chcialam ciagnac jakiejs znajomosci albo to ktos przestawal sie stopniowo odzywac. Ale przeciez nie bede kazala na sile komus sie ze mnie przyjaznic.

Gość gość
takich co by chcialo jest na peczki,pewnie wymarzylaś se ksieciunia i mimo chcicy uparcie czekasz,czekaj se dalej zamknieta w swoich muslach;-)

Gość gość
Ja mówię o znajomych..

Gość gość
mam to samo

Gość gość
to zrób coś żeby chcieli

Gość gość
jestes atrakcyjna i mądra a niemasz znajomych,pitolisz jak poczaskana,czekaj se na ksieciunia:-D :-P

Gość gość
Jak ktos jest ok to niestety tak jest w tym swiecie dobrze sie maja tylko chamy przykra prawda

Gość gość
Ty umiesz logicznie myśleć? Najpierw pisze o znajomych, chwilę później o facecie :D (którego notabene NIE chcę mieć, bo nie mam takiej potrzeby, chociaż wiem że prędzej bym go mogła mieć niż znajomych)

Gość gość
Nie wiem czy jestem okej. Nie jestem typem ani cichej myszki, ani imprezowiczki. Niektórzy mnie uważali za dziwną, kiedyś, ale tutaj jestem odbierana z tego co widzę normalnie. Problemy lezy gdzie indziej - po prostu ludzie maja juz poukładane zycia i nie staraja sie za wszelka cene miec nowych znajomych.

Gość gość
Dziewczyno skoro jesteś taka super imprezowiczka i do tego ładna to jak to jest możliwe ze nie masz znajomych? Może jesteś mało lubiana skoro nikt nie chce się zadawać z tobą. Bo z tego co widzę to tylko ty twierdzisz, że jesteś fajna i spoko.

Gość gość
Nie no, nie wytrzymam. Czy ktoś tutaj ma problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego? :D

Gość gość
Na studiach porozmawiać albo iść na piwo - tak. Ogólnie sami podchodzą, zagajają, nie ma tu problemu. Ale bez głębszych relacji, poza jedną koleżanką, która i tak tak do końca mi nie odpowiada.

Gość gość
niemysl kochanie przez chwile tylko pokaz cycki;-) znajde ci tylu znajomych ze glowa boli i sam zostane jednym z nich ;-)

Gość gość
ona napisała ze NIE JEST imprezowiczką i że nie wie czy jest okej. co za tłuk tu siedzą :D :D a może sama im zaproponuj jakieś wyjście?

Gość gość
ladna chociaz jestes?

Gość gość
Piękna jak lalka, a teraz przestań pierdolić w moim wątku.

Gość gość
nie unos sie tak bo ci zylka peknie 💤

Gość gość
hihihi aaaa:-P

Gość gość
Biedactwo :( nie ma co robić, tylko spamować komuś w wątku..

Gość elunka1993
Nie ma się co załamywać. Wejdź sobie na jakiś czat w stylu http://snapczat.pl i na pewno znajdziesz kogoś z kim można fajnie pogadać. Sprawdzone! :)

Gość gość
Siedziałam na chatach (choć paradoksalnie wtedy, kiedy miałam znajomych), ale niespecjalnie lubię poznawać ludzi w internecie.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
23.