Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwieść lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Jak uwieść lekarza?

Gość gość
powiedzieć że masz mrowienie pochwy, aby obejrzał, a jak podotyka to pojęczeć wtedy się rozpali wyciągnie swój sprzęt i dokończy dzieło

Gość gość
ich nie trzeba uwodzc bo to oni decyduja ktora kobieta jest ich

Gość gość
gość 19.00 w jaki sposób?

Gość gość
w taki ze sami sobie upolowuja zwierzynke. wpada im jakas w oko i nie odpuszczaja. to sa zdobywcy.

Gość gość
Gość 19.03 jestes jednym z nich ?

Gość gość
koniowały

Gość gość
nie jestem.

Gość gość
gość dziś niespełniony ginekolog się odezwał :p

Gość gość
Może inaczej, jakie kobiety lubią, piękne, efektowne, nieporadne, zamyślone, zagonione, śmiałe, szare ?

Gość gość
łatwe, lekkie i przyjemne. lekarze to nie bogowie. są przystojni przez co i wymagający a sa i takie pasztety grube z krzywymi zębami, że za bardzo przebierać jak w ulęgałkach nie mogą, więc zluzuj majty z tym stawianiem im pomnika ;)

Gość gość
lubia kobiety piekne i inteligentne, kobiety, ktore wygladaja jak milion dolarow, kobiety, ktorymi moga sie chwalic przed innymi, to zdobywcy jak pisal ktos wyzej, maja duze wymagania, jezeli ty nie masz tych dwoch wymienionych przeze mnie cech, masz marne szanse

Gość gość
Gość 19.36 rozczaruje cię, mam wszyskie i ciut więcej

Gość gość
Lekarz to normalny facet. Inteligentny, pół życia z nosem w książkach, więc rzadko który wiąże się na stałe z kimś na niższym poziomie. Oczywiście jako lekarze mają większy wybór, więcej chętnych kandydatek. Dlatego często się widzi lysego, krępego ale przy boku fajna kobitka ;) No ale jak dziewczyna nie reprezentuje sobą czegoś więcej, nie ma jakiejś porządnej pracy i wykształcenia, to uroda nie pomoże na długo i są to przelotne związki. Nie chcę nikogo obrażać Ale nie spotkałam jeszcze lekarza z żoną fryzjerką, ekspedientką czy ogólnie bez zawodu. Jeśli lubisz towarzyski tryb życia, spotkania z przyjaciółmi, wypady do klubów, to odpuść sobie lekarza, nudy, nudy... Mój tak kochał swoją pracę, że zamiast namietnych wieczorów, pisał doktorat, przygotowywał się do trudniejszych operacji, czytał itd. Fajne to wszystko, bo też pracuję naukowo ( nie medycyna) ale bez przesady, po 3 latach każda kobieta się nudzi. Nie ma ich ciągle w domu, praca, praca. Wyjazdy na konferencję, dyżury a Ty wiecznie sama, noo przepraszam z dziećmi. nastaw się ze będziesz jego życiową asystentką, wszystko na Twojej głowie, nie licz, że weźmie zwolnienie na dziecko, załatwi coś w urzędzie, bo przecież on ma misję ;) Mój małżonek był typowym intelektualistą, którego do dziś lubię Ale rozstalismy się po 17 latach. W łóżku i w życiu nuda a ja mam jednak inny temperament. Ostatnio powiedział mi fajny komplement, że brakuje mu mnie do rozmów ;) a wiem że spotyka się już z drugą kobietką. Podsumowując, bądź mądrą, ładna, fajnie jakbyś miała interesującą pracę i czymś mu imponowala. Wyrażaj podziw dla jego misji. I pokaż się jako przyszła rewelacyjna pani domu, zamiast ciągnąć go do knajpy, pokaż jak sobie radzisz w kuchni. No ale to ostatnie dotyczy każdego faceta. Oni nawet jak sprawiają wrażenie że są na luzie, że lubią się bawić, to w zwykłym szarym życiu wyjdą te cechy o których pisałam. Znam prywatnie 3/4 szpitala w swoim mieście i uwierz... wiem co mówię ;) Teraz mam faceta mechanika okrętowego i ...wiem że żyję! Wiem co to namiętność i żar. Ciężko jest żyć z kimś kto "ma misję" a lekarze ja mają!

Gość gość
22:36 - bardzo mądra i merytoryczna wypowiedź. co nie zmienia faktu, że gdyby nie nudnawe seriale tworzące lekarskie ikony, nie byłoby tylu chętnych pań na tych panów. ;)

Gość gość
Co ty debilu piszesz o niespełnionym ginekologu? Ja zawsze mam męża przy każdym badaniu cipki i wspierał porody. Co do lekarza jest to grupa ryzyka zakażenie syfem może być pewne! !!