Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie dla dziewczybki Hannah

Polecane posty

Gość gość

Hej, okolo 3 lat mieszkam w Uk, jestem w ciazy z dziewczynka i zastanawiam sie nad imieniem. Wiem ze do Polski nie zjade,chyba ze by sie cos wydarzylo co zmusuloby mnie do powrotu do kraju. Planuje tutaj zostac na stale, chce zeby moja corka miala prosciej tu w Angli w szkole itp i dlatego zastanawiam sie nad imieniem Hannah (Hania) czy Wam sie podoba? Dla mnie i dla mojej rodziny bylaby Hania. Z takich inion co mi teraz tak przychodza do glowy to jest jeszcze Emily(Emilia) Sophie(Zosia) choc tych ostatnich to bardzo duzo wokol mnie. Macie jeszcze jakies propozycje? Chcialabym zeby angielskie imie mialo polski odpowiednik. Prosze o porady

Gość gość
Mojemu mezowi rowniez podoba sie Hannah, ale chetnie poczytamy Wasze propozycje.

Gość gość
Myślę, że Hannah jest ok i chyba brzmi poważniej niż Emily (ale to moje wyobrażenie, ludzie anglojęzyczni mogą mieć inne).

Gość gość
Nosz k****a jebA___ne polaczki zawsze się wpier_____dollą, zabrałaś mi pomysł na imię kretynko!

Gość gość
Grzeczniej prosze Czy jezeli mam na imie Anka(nienawidze tego imienia) to mam zabic wszystkie Anki na swiecie? Tak wulgarna osoba bedzie mamą?

Gość gość
Koniecznie z polskiem odpowiednikiem :) Tez nir jedtm p4zekonana co do Emily. Jest tez Victoria wiadomo Wiktoria, ale nie bardzo mi sie podoba, co myslicie?

Gość gość
Lidia tak samo po angielsku i po polsku po angielsku też pisze się Lydia

Gość gość
Lidia tez ladne nawer bardzo. Wykluczam natomiast Jessica czy inne Emmy.

Gość gość
mi się podoba Fanny nie ma odpowiednika ale dość popularne jest to imię w filmach kostiumowych produkcji UK