Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domi1294

Nie mam znajomych, przyjaciół :(...

Polecane posty

Gość Domi1294

Nie mam praktycznie nikogo oprócz mamy... tylko z nią mogę porozmawiac lecz nie też na wszystkie tematy... jest mi okropnie smutno i źle... mam 21 lat,, nieuleczalnie chorego synusia i gdy go urodziłam wszyscy się odwrócili :(.... Chciałabym gdzies wyjsc,,, chociażby do parku... na herbatę.. porozmawiac lub gdzie kolwiek rozerwac się :(.... czy ktoś tez jest tak cholernie samotny jak ja ehhh

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
Mam tak samo, od kad urodzilam dziecko wszyscy maja swoje zycie :(

Gość gość
Je/bac innych, zajmij sie soba a nie marzysz o rozmowie? buahaha wez sie nie ponizaj

Gość Domi1294
z Krakowa... :( Nawet na głupim fb nikt nie odpisuje całe dnie siedzę z maluchem w domu nie mam gdzie-do kogo wyjsc .... :(

Gość gość
Gość nie pasuje Ci coś to omiń temat zyczę Ci żeby Ciebie też wszyscy mieli w d***e gdy bedziesz tego potrzebował/a

Gość Domi1294
Właśnie tutaj też jest problem najwiekszy chyba bo poprostu nie mam gdzie poznac Nowych osób :( nie pracuje całe dnie siedzę z synkiem, jeżdze na rehabilitacje, lekarze itp.... nie uczę się musiałam przerwać naukę

Sama widzisz, jak będziesz siedziała tylko w domu to nic z tego nie będzie. Gdybyś miała chociaż jedną osobę, normalna impreza i zawsze możesz kogoś poznać, musisz od czegoś zacząć, ewentualnie jakieś portale internetowe.

Gość Domi1294
O to chodzi że nie mam kompletnie nikogo.... była jedna "przyjaciółka" z lat gimnazjalnych do teraz ale przychodziła tylko do mnie po kasę... bezczelna su*a ;/ a portale to gdzie... w jaki sposób mam zaczac :(( .... można na głowę dostac siedzac z niemówiącym dzieckiem ehhh

Jak nie będziesz nigdzie wychodziła to nic poza imprezami rodzinnymi bądź netem w takim przypadku nie zostanie. No jest sporo portali, czatów, nawet ta strona, zacznij gdzieś pisać może akurat się ktoś trafi, są fora psychologiczne tam też ludzie maja podobne problemy i może akurat z krakowa trafi się jakaś osoba :)