Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia883

migg tj vh

Polecane posty

Moj mąż nie jest non stop za granicą! A na co przeznacza pieniądze to pozwolicie ze juz tłumaczyć tego nie będę! Bo nie muszę.

Gość gość
ciągniesz temat w nieskończoność , co ci kto napisze to zle, zle i zle, to już nie pisz, to pracujesz czy jestes na wychowawczym wkońcu,

Wcale nie piszę że kto mu co napisze to źle! Ok. Wyraziliście swoje zdanie i tyle. Generalnie pracuję ale obecnie jestem na macierzyńskim do wychowawczego jest jeszcze trochę czasu . Ale po co pytasz? Co to ma zmienić. Do niczego/nikomu ta informacja.

Gość gość
tesciowej trafil sie parch i musi go znosić.Dosc ze dała takiemu to to dach nad głową to jeszcze obrabia tyłek.

Gość gość
dziś psycholog to za malo,radze psychiatre

Gość gość
dziś ' Co cie obchodzi kto tesciowej pomaga i ile. Płac za to za z czego korzystasz i nie zaglądaj tesciowej do portfela,bo to nie jest fair,To ty u niej mieszkasz a nie odwrotnie ,nie musisz płacić słono czynszu do spóldzielni mieszkaniowej a jest on b.duży.Więc mieszkasz za frico.Światło,gaz czy nawet opał, nalezy sie dokładać a ty pewnie byś wolała za darmo .

Żal ci dupsko ściska że mieszkam za free?? A ty musisz płakać i płacić??? Buahahahahahah! Tak tak zaglądam teściowej do portfela....boshe ludzie ile w was nienawiści aż kapie. Czepiacie sie juz byle czego. Zaraz się czepicie że przecinka nie ma. Buahahahahahah. Ja naprawę mam to gdzieś! :P Nie bylo tematu. I tak zrobię co uważam. Faceta trzeba sobie wychować. :P Ok większość to debile tutaj. Nie ma tematu.