Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstręt do jedzenia

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam zaburzenia odzywiania psychiczne.Nie wiem co robić.Do psychologa nie pojde.Nie mogę jesc , jak widze jedzenie to przypomina mi sie zerówka.Jak mnie karmili na chama , wpychali do busi musem jedzenie gdy bylam mala,po za tym zawsze bylam szczupla i kazdy tylko jaka ty chuda,czy ty wogole cos jesz? Takie komentarze slysze ciagle.Kiedy to slysze odrazu nie chce mi sie zyc. Wpadam w doła, stres i wtedy przez stres nic nie jem.Raz mam takie dni ze jem normalnie bo lubie jesc niektore potrawy z chęcią,ale gdy wpadam w doła stres zaraz nie jem.nie chce mi sie zyc.tak bardzo bym chciala przytyc z 8 kg.Waze 43 kg wzrost 164cm lat 21.Gdy bylam w ciazy przytylam pierwszy raz w zyciu i sie z tego cieszylam jak nie wiem co ze tyje,60 kg pod koniec ciazy.Jak urodzilam od razu spadek masy ciala do 43. I brak apetytu od razu po porodzie.Tylko skora mi wisi wszedzie.Jestem zalamana.

Jadłowstręt psychiczny świadczy o anoreksji. Mimo iż nie chcesz iść do psychologa/psychiatry, to obawiam się, że ta wizyta jest konieczna, jeśli chcesz sobie pomóc...

Gość gość
Do Auschwitz, piecyki rozpalić.