Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uda się schudnąć?

Polecane posty

Gość gość

Witam.Czy w ciągu 5 miesięcy uda mi się schudnąć 7 - 10 kg? Dzisiaj postanowiłam wziąć się za siebie,a dokładniej : - godzina jazdy (10 km) na rowerku stacjonarnym (chciałam biegać,ale mam problemy ze stopą po niedawnym skręceniu śródstopia i lekarz poradził,abym przez kilka miesięcy oszczędzała stopę) codziennie - od początku roku nie jadam po godzinie 18.00 - od --------------------------------- fast - foodów - od dłuższego czasu jadam 4 max 5 małych posiłków,w tym 2 posiłki to jakiś owoc, np. banan jabłko,grapefruit - postanowiłam odstawić słodycze pod każdą postacią. Jak myślicie,uda mi się osiągnąć założony cel?

Gość gość
Prawidłowo powinno się chudnąć 2 kg na miesiąc , tak jest najbezpieczniej . Trzymaj się założonych przez siebie zasad ( bo są dobre) jedzenie co 3-4 godziny , 5 posiłków :śniadanie, obiad , kolacja , pierwsza przekąska między śniadaniem a obiadem , drugą po kolacji- jeśli będziesz miała na coś ochotę ( może to być pieczone jabłko , kisiel lub garść orzechów). Najważniejsze to wyeliminować z głównych posiłków tłuszcz i pić wodę. Myślę że 30 min. na rowerku dziennie wystarczy/. Od dwóch miesięcy chodzę do dietetyka , chciałam schudnąć 5 kg. Został jeszcze 1kg. Ale radocha , bo efekt niesamowity, a dzięki pani dietetyk nauczyłam się jeść . życzę ci wytrwałości. Pozdrawiam.

Gość marikaw933
Ja może nie chodzę na siłownie i nie mam drastycznej diety, tylko jem regularnie 5 posiłków i przyjmuję Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i to wystarcza mi by chudnąć schudłam w miesiąc 8kg jeszcze 8 i będę u celu ;)