Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Bernadett

Chciałabym a boję się.

Polecane posty

Gość gość
Kosmata daj @:P

Gość gość
gość 2015.03.11 widmo_ dziś Na chwile -Wolf, wracajac jeszcze do watku o ktorym wczesniej rozmawialismy, to ja dochodze do wniosku ze panna testowala mnie. Bo celowo wyciagala mnie na spacery wieczorem w miejsca gdzie nikt o zdrowych zmyslach nie spacerowalby z kobieta ktora dodatkowo szczuje ubiorem. Teraz dopiero poskladalem to w calosc. To byl tzw. test na samca alpha. Ty pisales z tego prace tj.o tej tematyce doboru naturalnego. Ja zaslepiony wtedy ta chemia milosci nie widzialem rzeczy takimi jakimi sa i przeciez z gory wiadomo byly, ze ktoras z grupek dresow pijacych alkohol w ciemnej uliczce doczepi sie w koncu do nas I JA BEDE MUSIAL WYKAZAC SIE WTEDY. Mialem trzech przeciwnikow o wzroscie 175-185 tak na oko i wadze 75-90 kg, wiec moje szansy byly z gory skazane na niepowodzenie. (ja 185 i z osiem dyszek wtedy wazylem) Jednego tylko zdolalem uszkodzic tj.najwiekszego tzw.lidera grupki i jak dopadlem drugiego to juz strzaly i kopy dostawalem od trzeciego, a pozniej gleba i butowany bylem gdzie juz nic nie slyszalem. Jezeli to suczysko testowalo mnie w tak niebezpieczny sposob, to nawet nie wziela pod uwage tego, ZE MOGLEM NAWET NOZEM OBERWAC bo czesto osoby z tych grupek nosza przy sobie noz. Czyli miala tak naprawde gdzies moje zycie i zdrowie, a w oczy mowila cos co ja chcialem uslyszec. I teraz najlepsze -jak juz wracalem do zdrowia, to ona oznajmila mi ZE NIE CZUJE SIE PRZY MNIE BEZPIECZNIE i dla niej bylo bez znaczenia ze mialem trzech przeciwnikow zaprawionych w bojach. W jej oczach stracilem totalnie dlatego, ze dalem sie pobic. Kolejna ciekawostka to to, ze od tego momentu jak przegralem w bojce to ona stracila calkowicie ochote na sex tj. JEJ C/I/P/A ZROBILA SIE SUCHA. Czyli w jej oczach bylem niegodnym dostepu do jej krocza. Ty dluzej zyjesz na tym swiecie i co za tym idzie zakladam, ze miales wiecej partnerek kopulacyjnych. Powiedz mi, z kazda kobieta tak jest jak z ta moja byla opisalem ? Bo jak badalem sprawe wsrod znajomych, kolegow, to spotkal ich podobny przypadek gdzie kobieta porzucala faceta ktory przegral w bojce. Ja u tej bylem zdrady jeszcze odkrylem i puszczala sie od momentu jak poleglem w bojce. Zalezy mi bardzo na fachowej odpowiedzi i czy ja sie nie myle w mojej smialej tezie.

Gość gość
TCC to Bernadeta i kosmata. Z Widmem jej nie wyszło

Gość Pani Bernadett
Witaj Ż. Wymagająca i Ty Błędny ;) Rozumiem, ze już nie będziemy mogli wymienić zdań, bo ktoś ubzdural sobie , ze jestem Kosmatą . Może to dla nikogo nic nie znaczy, ale przysięgam, ze nią nie jestem i nie wiem kto wciąż mnie do niej porównuje. Skutecznie zniechecacie do prowadzenia jakichkolwiek rozmów. Jest mi przykro i tyle. Wszystkiego dobrego.

Gość gość
Zanim pójdziesz Kosmata/TCC to daj może maila

Bry. Cóż by rzec w symbolicznym komentarzu.Chyba tylko to,że Zamenhof miał kiedyś dobry pomysł na to,by się wszyscy rozumieli.Trzeba nam żyć bez takich wygód.:-D Dobrze że się przywitać zdążyłam wczoraj.:-D Pani Be :-) nie zgodzę się tylko z tym,że to forum dla ludzi z problemami. PSuj grałeś tu już Organka?:-)

Gość gość
Be :) jesteś Kosmata! Nigdy wcześniej nikogo bardziej kosmatego nie znałam :D

Pani Be a ja tu pukając myślałam,że Pani ma jaja i to będzie temat "poza aferami".:-)To tyle naprawdę?

Gość Żona Wymagająca
To byłam ja, Jarząbkowa :)

Bry. Nie przeczytałem wszystkiego, więc jestem nie przygotowany do lekcji... Ale chyba nic nie stracę czytając teorię spiskowe. Haja, Znasz Tomka? Miło słyszeć :)

Gość Pani Bernadett
W tym momencie boli mnie głowa, a mam ważną sprawę do ogarnięcia. Jeżeli ktoś usilnie chce mi coś udowodnić nie kloce się, bo wiem, ze jakakolwiek rozmowa (o ile do takowej dojdzie) nie przyniesie żadnych skutków. A jedynie może doprowadzić do kłótni i słów, które niechcialabym aby padły z jednej, czy też drugiej strony. Na seks z tą osobą nie ma również co liczyć i sądzę, że agresor już nie raz to uslyszal, "nie licz na seks" stąd atak na mnie. Na razie wystarczająco określiłam swoją pozycję i muszę wrócić do obowiązków. :) jeśli będzie możliwość porozmawiamy:)

Gość Pani Bernadett
Żona :) kto tu jest bardziej "kosmaty" ? Okresle tylko. Mogłabym się od Ciebie uczyć o Mistrzyni;) Buziaki.

Czym jest hejt? Pisze się o mnie,jak widać.Ba!nawet tematy się zakłada.Byłam już po kolei całym złem tego miejsca zresztą jak większość.Tylko że to jest dla mnie hejt na który nie reaguję.Ktoś natomiast kto z prowokującego hejtera robi sobie "rozmówcę" sam jest sobie winien.

Gość gość
konfabulować będziesz w sądziekasuj historię

PSuj 👄 Więc tym bardziej trzeba tu wesołość wprowadzić.:-D Oksy,Wyrozumiała (muszę to jakoś przyciąć:-p) cześć.

Gość gość
"Ona jest prymitywna,a tobie pala stoi.Co za zenada. " "Kobieto podziwiam Cię.Ślęczałaś tu do 4tej i od 6stej znów napieprzasz.Faktycznie Twój adwersarz trafił w końcu na kobietę na swoim poziomie-absolutnego nolifa .To nie obraza,to tylko stwierdzenie faktu. " "Jaki talent? Ona nie potrafi zdań składać. Nie wie co to stylistyka. Zenada. A ludzi poznaje po piśmie. Taaaa..na pewno,na ekranie komputera. Slodko winna,poznać możesz po sposobie pisania.Takie niby drobiazgi,a raza. " "Ma talent. Takich byków ortograficzych i stylistyki nie ma niktusmiech.gif 20/24 h dziennie przy komputrze może coś zmieni w tej kwestii. Ciekawe tylko kiedy ortograficzna persona majtki pierze i czy po nieustannej pisaninie jest w stanie wyjąc d.uu.p.ę.ę z krzesła czy już jej przyrosła. Nie nazywaj szamba perfumerią jak zwykł mówić klasyk. Ale dajcie se na wstrzymanie.Chcą pisać niech piszą. " "Nie jestem purystka,jednak jeśli ktoś pretenduje do miana talentu literackiego to powinien prezentować jakiś poziom. Inaczej jest to śmieszne i zenujace. " "Hehe,nietuzinkowa? Powinna może tylko zasięgnąć porad dotyczących stylistyki i gramatyki,bo tej grafomanii czytać się nie da. "

Gość gość
Kosmata daj tego maila !

Gość gość
gość 2015.10.20 od kiedy tylko pamiętam lubiłam ocierać się i tulić do Ojca on był i jest dla mnie taki męski Ja sama zaczęłam go prowokować siadała nu na kolanach majtki przekładałam na bok by czuć jego ciało podczas burzy udawałam że się boją musiał spać w moim łóżku , tak któreś nocy sprowokowałam pieszczoty po kilku dniach sex mimo że mam już męża Ojciec jest jedynym mężczyzną z którym mam satysfakcję seksualną ja zaspakajam jego fantazje on moje tyle .moich tajemnic nie chcę by to wyszło gość 2015.10.20 mam przyjaciółkę która pracuje też na noce w tym czasie z jej córką mam zabawę by nie było żadnych podejrzeń czasem obsługuję teściową nic złego na mnie podpowiedzieć nie dadzą czy nie jest to tajemnica

Gość gość
Nie martw sie oksy haja chce tylko pilnowac psuja:D:D:D

Gość gość
Kosmatka nie daj się prosić daj mejla

Gość gość
Haja bierze sie za kolejna do hejtowania psychicznie chora hejterko?

Gość gość
gość 2015.10.20 mam przyjaciółkę która pracuje też na noce w tym czasie z jej córką mam zabawę by nie było żadnych podejrzeń czasem obsługuję teściową nic złego na mnie podpowiedzieć nie dadzą czy nie jest to tajemnica Italianooo 2015.10.21 1. Namówiłem na loda koleżankę mimo tego że nie miała na to ochoty i robiła to pierwszy raz (na jednym spotkaniu sie nie skonczyło). 2. Całowałem się z matką laski do której startowałem (potem pisalismy jeszcze pikantne smsy). 3. Dziewczyna dzień po zerwaniu z jej chłopakiem robiła mi loda gdy spalismy razem po imprezie (ost wrócili do siebie i są zaręczeni). 4. Cały czas pisze do mnie laska poznana przez internet ze chce ze mną uprawiac seks mimo ze ostatnio wzięła ślub (mieszka bardzo daleko ode mnie). 5. Na imprezie poznałem o 10-lat starszą od siebie kobietę i po 3 spotkaniach uprawialismy seks w jej samochodzie. 6. Chyba jestem uzależniony od tego że dziewczyna robi mi lodzika. Ciąg dalszy może kiedyś jeśli się Wam spodobało ukl 2015.10.21 jak miała 14 lat zaczęłam zabawiać się z Braćmi w doktora podobało się nam był sex matka nas przyłapała zrobili starzy z nami rozmowę po tygodniu Ojciec minie spenetrował i tak zostało do dziś kiedy tylko jest okazja jestem jego ale to mnie się podoba , gość 2015.10.21 Jam miałam 14 lat przyłapałam matkę z Bratem byli bardzo skrępowani matka prosiła bym nie mówiła ojcu jak skończyłam 16 dobierał się do mienie ale go pogoniłam powiedziałam że powiem Ojcu

Gość gość
psu byłes posypać głowę popiołem? teraz opisz seks z żoną i zacznij lizać hejterkę awarie hajabuze na pewno ma papiery na głowe chore babsko

Gość gość
Żona pilnuj się PSuj to teren Haji;)Wygryzie Cię za flirty z nim

Gość gość
wpisy hajabuzy która wyhejtowała słodka i silenę kawał corvy.