Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z teściami, nie wiem jak to załatwić

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy z moimi rodzicami i dwójką dzieci. Niedawno urodziła nam się córeczka i mam ośmioletniego syna. Ostatnio pobiłem się, z ojcem na oczach syna. Synek nagle zaczął płakać a moja mama zaczęła go bić po twarzy. Ten się zaczął drzeć i mówić, że chce iść do dziadków (rodziców mojej żony) no i faktycznie. Syn zadzwonił do dziadków i ci zaraz przyjechali. Teściową bym jeszcze uprosił ale teść zaczął robić takie wyskoki, że żonie kazał zabrać dzieci i się wynosić z mojego domu. Dzięki Bogu skończyło się na tym, że dzieciak pojechał do dziadków dzisiaj i ma zostać tam na kilka dni aż się uspokoi.

Gość gość
Patologia.. O co sie pobiles?

Gość gość
Czyli w skrócie -bijesz się z włąsnym ojcem na oczach dzieci -Twoja matka policzkuje Twoje dziecko bo ośmieliło się płakać i TY sądzisz, zę masz problem z teściami? Twoi rodzice to patola, Ty jak widać podobnie. Dziwię się, ze teściowie jednak nie zabrali i swojej córki, i obojga dzieci. Od czegoś takiego powinni trzymać się z daleka :O

Gość gość
To chyba prowo:| jaki facet opisywalby cos takiego na forum:-o

Gość gość
To nie było pierwszy raz. Z ojcem pokłóciłem się o dom, chciałem, żeby już przepisał go na mnie i doszło do bijatyki (ojciec pierwszy leciał). Potem syn to zobaczył i poszło jak z górki, rozpłakał się a moja mama szarpnęła go i uderzyła w twarz aż ten potem uciekł i zadzwonił do rodziców żony.

Gość gość
masakra ;-( dziwię się żonie, że nie pojechała z rodzicami. Ja nie zostałabym sekundy w takim domu.

Gość gość
Lol! Jesteście nienormalni: - po co prosisz rodziców o przepisanie domu? Jakby ktos mnie pobił to raczej nie chciałabym mieć z nim nic wspólnego - dziwię się, że żona z dziećmi nie wyjechala do swoich rodziców

Gość gość
Żona sama mnie uspokoiła.Stwierdziła, że nic wielkiego się nie stało. Twierdzi, że syn szybko zapomni o tej sytuacji i będzie spokój.