Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego KAŻDY ateista zawsze się nawraca na łozu śmierci?

Polecane posty

Gość gość
Dokladnie, prawdziwy Bog to MOJ Bog, kazdy wierzacy tak uwaza. Ja juz jako dziecko, gleboko wierzace, uznalam ze to glupie tak myslec i wszyscy wierzymy w tego samego boga, tylko nadajemy mu inne nazwy i atrybuty. Potem zostalam ateistka, ale nie znaczy to wcale, jak niektorzy uwazaja, ze wierze tylko w nauke i pieniadze i ze robaki nas zjedza. Jest duzo wiecej swiatopogladow do wyboru niz utarte religie i prostacki zadufany ateizm :)

Gość gość
No a matka boska z czestochowy pochodzi! I to jest udowodnione! No bo mowi sie przeciez : matka boska czestochowska!, czyz nie?

Ja od dziecka pomimo mody na ateizm intuicyjnie miałem pewnosc w życie po śmierci. Jako osoba dosyć młoda często stawalem się pośrednikiem dziwnych sił w mojej obecności działy się bardzo dziwne rzeczy... wiekszosc moich kumpli do dziś mnie uważa za takiego. Niejednokrotnie sprawiałem by urządzenia zaczęły dzialac w czasie gdy prądu nie było, ludzie widzieli w innych twarze diablow he he, samoloty pionowego startu chociaż nikt poza kolegami i mną ich nie widzial :) jeśli ma się nieufieta wiarę w cos rzeczy dziwne się zdarzają.

Gość gość
to już znacznie za późno to może mieć znaczenie najwyżej dla frajerów którym zostało parę godzin na naprawę a są jeszcze w swoim śmierdzącym cynicznym cielsku i mają ostatnią szansę!!!

Gość gość
do autora: dlaczego kłamiesz?

Gość gość
akime - na taką wiarę sa tabletki

Gość gość
Jest tylko jeden Bóg - Allah. Prorok Mahomet wyraził się jasno, ci którzy przejdą na Islam - ich mamy zaakceptować, niewiernych zaś należy wybić co do jednego. Ci którzy Islamu przyjąć nie zechcą, również tylko śmierć można zaoferować.