Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak spacerówka dla dużego i długiego dziecka?

Polecane posty

Gość gość

syn ma 9 msc i waży 12 kg, długi jest na 80 cm. Poszukuję spacerówki, która utrzyma więcej niż 15 kg i z długim podnóżkiem, cena nie gra roli. Pomożecie?

Gość gość
tez mnie interesuje dawajcie dziewczyny jakies propozycje i rady

Gość gość
żadna nie miała dużego dziecka i solidnej spacerówki???

Gość gość
Też s zukałam i kupiłam bebetto Nico.wózek spory,oparcie dość wysokie.podnozek już nie bardzo.byłem średnio zadowolona Plus to duża rozkładana buda do samego palaka,pompowane koła, tapicerka dobrze się pierze.oni wygląd,jest ładny mój syn od dawna chodzi już sam.Ale czasem na zakupy muszę go wsadzic-ma 2lata.wygląda dziwnie w tym wozku (bo duzy)

Gość gość
ten bebetto na foto wygląda jak dla niemowlaka, ten podnóżek chyba rzeczywiście krótki

Gość gość
Też mamy bebetto nico, mój syn ma 2 lata 89 cm i 14 kg i nadal w nim spokojnie się mieści, nawet w zimowym kombinezonie. On niby jest do 15 kg, ale w poprzednie wakacje mój 19 kg czteroletek czasem się w nim przemieszczal, gdy młodszy wolał wracać że spaceru na nogach i wózek dał radę ;) ale chyba najlepiej zapytać w jakimś sklepie z wózkami, tam najlepiej doradza :)

Gość gość
Baby jogger City Elite - właśnie wożę w nim drugie dziecko i wygląda jak nowy, starszak jeździł nim do 2,5 roku, teraz ma 4 lata 110cm i 16,5kg i spokojnie moglby sobie w nim pojeździć gdyby tylko miał ochotę ;) na stronie producenta w stanach max obciążenie dziecka to ponad 20kg, w Europie sa inne normy ale wózek ten sam.

Gość gość
O kurdę... nie zazdroszczę dźwigania... 12,5kg to waży moje 3 letnie dziecko.

Gość gość
Ja mam navington scooner. dla długiej córki sie sprawdzil. Teraz woże w nim syna 8miesiecznego- ponad 10kilogramowego. Większość wózków wg opisów jes do 15 kg i ten też, ale ma solidna konstrukcje i mysle, że nieco więcej też wytrzyma ;) siedzisko ma bardzo przestronne, dlugi, regulowany podnóżek- 3 letnia, długa córka w nim spała na wycieczkach i nawet na boku mogła się ułożyć :) Syn zapowiada się jeszcze większy wiec okaże się jak się wózek spisze:) Gdy go kupowalam podobal mi sie też baby jogger city mini, lecz scooner tańszy a wymiarów joggera też już nie pamiętam

Gość gość
up

Gość gość
ja mam maclarena xlr, jest dosc duzy, ma wysokie i szeroki oparcie, ktore rozklada sie na plasko, a jest przy tym lekki i dobrze sie sklada, jest bardzo solidny

Gość gość
To on jest po prostu gruby, anie tak jak w temacie duży i długi. Masakra

Gość gość
I co, znalazłas coś?