Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dita van teese cala zycie chowa sie przed sloncem

Polecane posty

Gość gość

a i tak wygląda na swoje 45 lat, skora jasna, biala ale co z tego jak i tak rysy twarzy 45 latki, wiec czy warto tak uciekac przed sloncem?

Gość gość
I tak jest brzydka :P Ja nie zamierzam sie cować przed słoncem bo je uwielbiam, zreszta mam 28 lat i narazie cere w bardzo dobrym stanie, nie mam ani jednej zmarszczki jak narazie, a opalałam sie intensywnie nieraz Byle by moze nie przesadzać z opalaniem, ale unikanie slonca tez nie jest zdrowe , w koncu to witamina D i leko opalona cera tez zdrowiej wyglada

Gość gość
nie jest taka brzydka ale żadna piękność też nie jest, wiadomo że jak ją umalują, ubiorą, uczeszą na jakąś galę czy występ to wygląda super, ale na co dzień wygląda jak taka typowa 45 letnia baba lekko grubawa, krótkie nóżki i zauważ, że ona zawsze nosi spódnice do połowy łydki bo ma bardzo brzydki koślawe nogi. I ona wcale nie ma takiej super talii, tylko jak ją ścisną gorsetem to wiadomo. A cyc silikonowy. Jednak na twarzy już się rozpada, mimo że taka stara jeszcze nie jest i unika słońca. Masz rację, w ogóle z tym unikaniem słońca to jest jedno wielkie oszustwo nauki. Nauka nas okłamuje, żeby unikać słońca, bo skóra się starzeje, bo rak, czerniak, a prawda jest zupełnie odwrotna, bo właśnie słońce daje zdrowie, młodość i chroni przed rakiem. Oczywiście nie mam na myśli smażenia się na słońcu, bo to wiadomo jest niezdrowe. I nie powinno się też w ogóle nosić okularów przeciwsłonecznych, bo one "oszukują" organizm że nie ma słońca i wtedy skóra nie wytwarza naturalnej ochrony przed słońcem, i dlatego są potem poparzenia i rak skóry. Ta cała moda na chowanie się przed słońcem, to tak naprawdę jeden wielki biznes firm kosmetycznych i farmaceutycznych, no bo tak: kremy z filtrem do opalania (które są toksyczne i tylko szkodzą skórze, ale ludzie je kupują i biznes się kręci), okulary słoneczne i przemysł rakowy, bo brak słońca właśnie wywołuje raka, dlatego tzw. nauka każe nam unikać słońca, potem mamy raka (przez brak wlasnie tej witaminy D), dzięki czemu firmy farmaceutyczne mają grube miliardy jak potem leczą ludzi chemioterapią.