Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka Gość

Taka historyjka

Polecane posty

Gość Aneczka Gość

W niedzielę wracałam od koleżanki, było jakoś po 20. Teraz wiadomo - sesja - więc trochę się pouczyłyśmy i wychodząc od niej nie poszłam do łazienki, bo trasa miejskim do domu zajmuje mi jakieś 20 minut. Niestety, spóźniłam się na autobus i musiałam iść pieszo. Szłam przez rynek i cały czas chciało mi się siku. Coraz bardziej. Wszystko było już pozamykane, więc długo się nie zastanawiając, postanowiłam, że sobie gdzieś ulżę. Wchodzę w bramę, a tam zapala się światło (czujnik). Idę dalej - weszłam pomiędzy dwa budynki - w jednym z nich, gdzie jest restauracja, swego czasu rewolucje przeprowadzała Magda Gessler :D Nie zastanawiając się długo, opuściłam spodnie i wysikałam się dość sprawnie. Nikogo w pobliżu nie było. Zaczęłam oddalać się od miejsca zbrodni, minęły może 3-4 minuty aż tu nagle zajechała straż miejska. Okazało się, że mój czyn nagrał się na miejski monitoring :D Panowie ze straży, raczej żartobliwie, pytali, czy nie mogłam pójść w jakieś krzaki, czy zapytać w pobliskiej Żabce (czynna do 23), no ale jakoś się wytłumaczyłam, że już musiałam i chyba lepiej za budynkiem niż w majtki. Skończyło się na pouczeniu, ale co się wstydu najadłam, to moje :D Pozdrawiam!

Gość gość
:classic_cool: