Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konto bankowe

Polecane posty

Gość gość

W jaki banku polecacie? Chodzi o przelewy wypłat z pracy na konto za 0 oraz wypłaty z bankomatów za 0 to mne głównie interesuje. Co polecacie?

Gość gość
ing ror wraz z oko ,przelewy na oko za free,prowadzenie free ,bankomaty i karta free. Wypłaty w okienku płatne ,nie wiem ile bo nie korzystam.

Gość gość
przy czym jak dostaniesz przelew na oko,by go wyjąć z bankomatu musisz sobie zrobić przez neta przelew na ror( od razu jest kasa) ,ten przelew nic nie kosztuje.

Gość blondi8881
Każdy ma inne wymagania wobec banku i dla każdego atrakcyjna będzie inna oferta. W tym wypadku dobrze jest skorzystać ze strony http://konto-w-banku.pl/. Sama z niej korzystałam, ponieważ jest tam opisane wszystko prostym językiem. Poza tym możesz tam zobaczyć sobie zestawienie opłat i prowizji różnych banków i wybrać ten najbardziej dla Ciebie korzystny, darmowy.

Gość Camus
W Ing w rzeczywistosci nie ma karty za free jezeli nie wydasz w sklepach 300zł to płacisz 6zł. Przeniosłem się do Raiffaisena tam nie musisz liczyc czy wydałes i wezmą Ci maks 3zł. Dają w zamian ubezpieczenia dodatkowe do karty na uszkodzenia w mieszkaniu i jakies tam jeszcze korzystałem tylko z tego.

Gość Placek12345
Ja korzystam od roku czasu w Raiffeisen, wczesniej konto mialem w ING. W Rajfie place 3zl za miesiac za karte wszystko ogolnie za darmo.

Gość cecyl
ale faktycznie jest 3 zł czy wychodza potem dodatkowe opłaty?

Gość gość
a co jest dla was najważniejsze przy zakładaniu konta? opłaty? czy jeszcze coś? a słyszeliście o akcji Miliony Polaków? https://miliony-polakow.pl/ można dać swoją opinię o kontach bankowych właśnie!

Gość terel
cecyl ja też mam konto w Raiffeisen i wychodzi tylko te 3zł za kartę :) Także warto tam właśnie założyć bo przynanjmniej masz pewnosć że nie będzie innych głupich opłat.

Gość pjotr
Ostatnio poszedlem za namową wielu osob w tym takze na forach i skusiłem się na raiffeisen i jestem bardzo zadowolony z tego co oferują. Bardzo polecam.

Gość kutangpan
No nie dziwię Ci się, bo konto w raiffeisen (wymarzone) jest dobre. Przyznam się, że mając poprzednie konto w banku zachodnim miałem problem nawet z kartą debetową, więc nie wytrzymałem po prostu. na razie gorąco polecam