Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile grozi za pobicie faceta?

Polecane posty

Gość gość

Chce wymierzyć sprawiedliwość kochankowi mojej żony, ile mi za to grozi? Robię to świadomie i poddam się karze, ale on za swoje ODE MNIE dostanie. Później się z nią rozwiodę. Zwykłe pobicie kilka strzałów na ryj

Gość gość
tyle samo ile za kazdą inną osobę, prócz kary może być bardzo kosztowne z powództwa cywilnego :D a właściwie to dlaczego jego masz klepać? przecież to żona ciebie zdradziła, kto wie może gościu był zwykłą ofiarą twojej lubej, baa a jak zdjęła obrączkę ssą mu gruche nawet o niczym nie wiedział :)

Gość gość
Do kobiety miej pretensje największe.To ona popuściła szpary.

Gość gość
Dokladnie, żonie jebnij

Gość gość
też popieram, strzel żonkę w japę, bo facet to facet, jak mu jakaś sama pcha się do łóżka to skorzysta z okazji, ty też byś skorzystał.

Gość gość
Tłucz po ryju swoją żonę qrwę dotąd aż ją zatłuczesz. Obcy facet wierności ci nie przysięgał i nic nie obiecywał, nie podpisywał. Tylko twoja żona jest winną, że latała za obcym chłopem pewnie mężem innej kobiety i mu dopsko po kątach wypinała

Gość gość
Nie tłucz nikogo bo nie warto.Wymyśl coś innego np.znajdź sobie inną fajniejszą kobietę i odejdź od niej z zaskoczenia.

Gość gość
Po cholere masz go tłuc? Lepiej się z nim zgadaj i oboje wysadzcie ja na minie. Na rozwodzie oskub szmate z czego się da. On ją zostawi i po kłopocie. Za to siedzieć nie pojdziesz a tak co? Dasz w ryj i czeka Cię cela . Myśl chłopie.

Gość gość
Zamiast wyjść z klasą z tego szabma ty jeszcze głębiej brniesz.