Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jusiamama

Napinanie 4 miesiące pomocy

Polecane posty

Gość Jusiamama

Witam. Moje dziecko ma 4 miesiące, i mam mały problem. Mianowicie mała idąc z nią nawet po schodach na rękach czasami (ale nie zawsze) robi się czerwona bardzo się spina, gdy zejdziemy na dol i zaczynam ją głaskać bo tak mi jej szkoda to puszcza ale bardzo płacze i chwile musze ją uspokajać, dodatkowo od jakiegoś czasu bardzo niespokojnie śpi w nocy budzi się co godzinę Mruczy kopie nogami macha rękami, gdy sama przykłada se do buzi zabawkę to się nie boi ale gdy ja jej przyloze jej zabawkę do twarzy to mruzy oczka chociaż też nie zawsze, do tego bardzo czujnie śpi i gdy zrobię coś głośniej to od razu wyrzuca ręce i otwiera oczy mruknie pobujam ją i śpi dalej. Mała w 2 tygodniu życia miała usg głowy Wyszło ok. Miała też wtedy konsultacje neueologiczna tez wyszła ok. Miesiąc temu też byliśmy na konsultacji u neurologa, zbadał ją tylko manualnie i tez stwierdził że ok. Jednak lekarz rodzinny wysłała nas na rehabilitację ze względu na napięcie mięśniowe i dała kolejne skierowanie do neurologa. Niewiem co myśleć patrze na nią czasami i widzę że coś jest nie tak, a czasami zachowuje się zupełnie normalnie, gaworzy, bierze zabawki do rączek wkłada do Buzki, interesuje się kolorowymi zabawkami swiatelkami, patrzy na nas uśmiecha się, zdarza jej się już czasami zachichotac w głos. Niewiem co myśleć mam wrażenie ze odbija mi, nikt tego niby nie widzi oprócz mnie i trochę męża, jednak ostatnio nawet moja matka powiedziała ze mała trochę bojazliwa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować