Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana joanna_

Mąż oskarża ginekologa

Polecane posty

Gość załamana joanna_

byłam w ciązy z bliźniakami, tak sie cieszyłam i synek urodził sie z wada i wkrótce umarł (dziewczynka jest zdrowa). Jestem załamana, mąz też, ale złozył doniesienie na ginekologa który mnie leczył i nadzorował poród. Bo uwaza ze to jego wina ża nasze dziecko zmarło. Ja próbuje męża odwieźć ale on się uparł. A przeciez zycia synowi nie przywróci :(

Gość gość
z jaką wadą, genetyczną?

Gość załamana joanna_
Dziecko nie miało czaszki.

Gość gość
Jestem za tym by pociągano KAZDEGO do odpowiedzialności. Liczę że nie jesteś zacofana i tępa zapewne nie wstydziłaś się męża przy badaniu pochwy i porodach. Mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 do obecności osoby bliskiej nawet w Szpitalu podczas badań i zabiegów na bloku operacyjnym gdy nie jest zastosowane znieczulenie ogóle lecz tzw. blokada Zawsze decyduje pacjent o obecności osoby bliskiej.Tu właśnie jakiś zboczy ginekolog krytykował obecność osoby bliskiej podczas badań pochwy i porodów bo nie chciał mieć świadka ze strony pacjenta dlatego wyśmiewa wpisy. Tylko polki się wstydzą swych partnerów podczas badań i porodów ciemnota! !Gdy jest nie jasna sytuacja podczas badań czy zabiegów mamy Prawo nagrywać i wykonuje to nasza osoba bliska. Jest to dowód w sprawie do pozwu dołączamy! !

Gość gość
Jestem za tym by pociągano KAZDEGO do odpowiedzialności. Liczę że nie jesteś zacofana i tępa zapewne nie wstydziłaś się męża przy badaniu pochwy i porodach. Mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 do obecności osoby bliskiej nawet w Szpitalu podczas badań i zabiegów na bloku operacyjnym gdy nie jest zastosowane znieczulenie ogóle lecz tzw. blokada Zawsze decyduje pacjent o obecności osoby bliskiej.Tu właśnie jakiś zboczy ginekolog krytykował obecność osoby bliskiej podczas badań pochwy i porodów bo nie chciał mieć świadka ze strony pacjenta dlatego wyśmiewa wpisy. Tylko polki się wstydzą swych partnerów podczas badań i porodów ciemnota! !Gdy jest nie jasna sytuacja podczas badań czy zabiegów mamy Prawo nagrywać i wykonuje to nasza osoba bliska. Jest to dowód w sprawie do pozwu dołączamy! !

Gość Spoko koko
Znowu zbok od ginekologa, że tej osobie się to nie nudzi...

Gość gość
jesli mówisz o bezmozgowiu to oczywiscie lekarz nie mogl miec nic z tym wspolnego. ryzyko wystapienia mozna zmniejszyc przyjmując kwas foliowy jeszcze przed ciaza

Gość gość
Ale gdzie tu wina lekarza? Miał dosztukowac czaszkę w brzuchu?!

Gość załamana joanna_
jestem weterynarką i chyba przez to załamanie strace pacjentów :(

Gość gość
Baaaardzo smieszne!!!!