Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka 84

Poronienie czy jednak jeszcze cien nadzieji

Polecane posty

Dziewczyny 23 .12.2015 mialam ostatni okres.Cykl mój wacha się miedzy28 a 33 dni.W 37 dniu cyklu zrobiłam 2 testy ciążowe , wyszły pozytywne druga kreska slaba ale była.Jednak 2 dni później dostalam krwawienia mniejszego niż okres ale z dość silnym bolem podbrzusza.Po dwóch dniach poszłam do lekarza powiedział że mógło nastąpić poronienie,ciąży niemogło byc vidac na usg zbyt wczesną ale zaniepokoila go endometrium gruba na 1cm i w tym wypadku potrzebne by było lyzeczkowanie, przepisał duphaston , kazal zrobić bete i wrócić po tygodniu na kontrol.Zrobiłam dziś bete wyszla 4,0.Tzn, że co ciąży w ogóle nie było skoro taki wynik, nie pokoji mnie zatem to endometrium czemu takie grube, jak na ciążę.Nie wiem czy powtarzać bete czy dac spokoj?co o tym myslicie?

Gość gość
Nie ma ciąży

Gość gośćJustyna
Ja byłam w ciąży a to endometrium miałam cienkie plus plemienia, lecz przyrost bety prawidłowy. Gin mi powiedziała że prawdopodobnie poroniłam wczesną ciążę a w maju już rodzę

Gość gośćJustyna
Ja byłam w ciąży a to endometrium miałam cienkie plus plemienia, lecz przyrost bety prawidłowy. Gin mi powiedziała że prawdopodobnie poroniłam wczesną ciążę a w maju już rodzę

Gość gość
To jednak było wszystko ok ale bete miałaś prawidłową?

Gość gość
Poroniłaś . Beta ci spada , jutro będzie jeszcze niższa.