Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwżyliście że dziś to modne zrobić byle g.ale zachwalać jak złoto?

Polecane posty

Gość gość

zazwyczaj zaś okazuje się że to zwykłe g...o tyle że zawinięte w złoty papierek dużo jest dziś w opisach firm, usług tzw. waty słownej - żeby było dużo, kwieciście i same pierdoły

Gość gość
To jest metoda leni, nieudaczników, tępaków, oszustów, złodziei, kombinatorów, jawne wciskanie kitu, aby osiągnąć własny cel, zazwyczaj kasowy.

Gość gość
ale konkretnie jakiś przykład,bo ja np nie wiem o czym mowa

Gość gość
no na przykład jest sobie szkoła językowa albo przychodnia. w opisie mają takie cuda wianki, zdjęcia porobili jacy to oni profesjonalni. jedni i drudzy łoją kasę na klientach a potem się okzuje że co chwilę zajęcia są odwoływane a poziom lektora masaka, w przychodni zas postawiono mi złą diagnoze, musiałam isc to potwierdzać gdzie indziej i okazało sie ze przychodnia ma niekompetentnych lekarzy a tak się zachwalają!! kase wyłoili, wyłożyli na reklamę, piękną grafikę, zachwalanie, profeska z wyglądu a wewnątrz robactwo. mowie o tych 2 przykladach konkretnych placówek ale sama pracowałam w czyms co sie zachwalało jakie to jest wspaniałe a wewnatrz smród i ubóstwo wiec uciekłam z tego miejsca pracy. denerwuje mnie ze wciskają ludziom kit a ludzie robią się na ładną reklamę i ładne logo...ale któż z nas umie sie czasem oprzec.

Gość gość
zgadzam się z tobą. narosło tych prywatnych cudeniek " " a mało które ma naprawde dobry poziom. jada na reklamie i kolorowych wzorkach i logo, na ladnej stronie intenretowej i opiniom ktore wypisuje po intenrecie mąż, żona lub inny w tym wypadku oszołom