Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja i nadwaga?

Polecane posty

Gość gość

Chyba popadnę w depresję. Nie mogę dać sobie rady. Niby nie jest to dużo, bo ok. jakieś 4 kg. Ktoś powie co to jest - 10, 20 kg to dopiero nadwaga. Może i tak. Ale te 4 kg tak mi przeszkadzają, że nie mogę sobie z tym poradzić. W nic nie wchodzę, a mam takie fajne ciuchy. Czuję się taka gruba. Zawsze sobie z tym jakoś radziłam. Paliłam przecież kiedyś papierosy i i udało mi się ten nałóg pokonać. Więc musiałam mieć silną wolę. A teraz nic! objadam się wieczorami i nie mogę przestać. Co się ze mną dzieje? Ktoś mi coś poradzi? Boże!

Gość gość
nadwaga -nie atrakcyjnośc. nie atrakcyjnośc - brak seksu. brak seksu-depresja

Gość gość
No właśnie, ale jak sobie z tym poradzić? Oto jest pytanie.

Gość gość
tez mam depresje i waze prawie 100kg.. depresja mnie doprowadzila do takiego stanu:(

Gość gość
Znajdz chlopaka i dla niego zrzucisz ta nadwage a jak masz to powiedz zeby ci pomogl i na silke wykup sobie i jemu karnet

Gość gość
Ćwiczę w domu, uprawiam turystykę, tak ogólnie dużo się poruszam, ale to wszystko nic. Musze sobie w głowie to zakodować. Ale od dłuższego czasu niestety nie umiem. Dlaczego nie mogę się zdyscyplinować?

Gość gość
Kochani czekam na sprawdzone sposoby jak nad sobą zapanować? No przecież ludziom się udaje.

Gość gość
Jesteś głupia. To dlatego.

Gość gość
Najgorsze są dla mnie wieczory. No, po prostu mam nieograniczony apetyt.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Gościu z 20.01 jeszcze coś dodasz?

Gość gość
Na wieczór zrób sobie cos dobrego i lekkiego. A jak za mało to zjedz pieczone jabłko - ładnie wygląda i jest przy jedzeniu troche zabawy, a to oznacza że trochę czasu zajmie Ci zjedzenie go i może nie sięgniesz juz po nic innego, bo przy jabłku się zmęczysz.

Gość gość
Dzięki. Zjadłam tylko (jak dla mnie) pół bułki "fitnesski" i wypiłam szklankę soku jabłkowego. Jabłka niestety nie mam.

Gość gość
Wysłałam odpowiedź i chyba nie przeszło. Tak mi się jeszcze nie zdarzyło. Nie wiem o co chodzi. Dzięki w każdym razie. Jabłka nie mam niestety, zjadłam pół bułki fitnesski i wypiłam za to szklankę soku jabłkowego. Dzisiaj kupiłam.

Gość gość
A jednak przeszło.

Gość gość
Na razie nic nie ruszyłam. Zaraz idę umyć zęby i kładę się spać, żeby mnie nie kusiło.