Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ulicach nie ma pieknych Polek

Polecane posty

Gość gość

takich naturalnie albo same pasztety albo sztuczne wlosy rzesy itp gdzie nie widac urody,

Gość gość
No i? Mamy za to dostatek naturalnych panów którzy nic z sobą nie robią tylko zarastają tłuszczem i brudem. I w ogóle czemu patrzysz na Polki na ulicach? Nie masz co robić?

Gość gość
Sprowadz sobie "piekna" z Ukrainy, co za problem? :D

Gość fakt akceptacji
to fakt, bez mejkapu i kg tapety polki są po prostu przeciętne, a uważają się za jakieś piękności, srają wyżej niż doopy mają..... i na co i po co to? Leczenie kompleksów?

A bysles-as w de ? nawet w tv. oka nie zawiesisz na niczym,juz nie mowiac na ulicy,znacie przypadek aby polak ozenil sie z niemka ? bo ja nie,

Gość gość
To, ze ktoś wygląda przeciętnie (dla ciebie) nie znaczy ze ma się czuć jak g****o. Co to w ogóle za myślenie?? Lub jego brak.

Gość milena_jestem
Ja zauwazylam, ze w miescie sa same pasztety, wszystkie ubrane tak samo, zero oryginalnosci, najczesciej ciuchy modne sprzed trzech lat, na glowach ombre( na gorze czarne wlosy, a przy koncowkach blond ktory po pewnym czasie popada w rudy :( ) jakas tragedia, ale za w mniejszych miejscowosciach sa dziewczyny ladniejsze, zadbane, w sukienkach, z dlugimi wlosami, szczuple, za kazdym razem jak jestem w Poznaniu to zauwazam te roznice, nie wiem co jest w duzych miastach, ze kobiety o siebie nie dbaja, ale najpiekniejsze dziewczyny zwykle mieszkaja na jackihs wsiach, miasteczkach, przedmiesciach albo po prostu za granica.

Gość gość
Nie wiem gdzie Wy mieszkacie, ja niedawno zamieszkalam z moim mezem na wsi i nie widzialam brzydkich kobiet...mamy gospodarstwo jak wiekszosc osob tutaj ale dziewczyny dbaja o siebie i nie oznacza to tandetnych ciuchow sprzed lat i ton makijazu. Ja nie mam jakiegos ombre, tylko naturalnie czarne dlugie wlosy i na co dzien nie maluje sie wcale, nosze leginsy i koszule albo tunike, baleriny lub trampki,tak mi wygodnie. W szafie mam przemyslana garderobe,skompletowane zestawy i gdy wyjezdzam gdzies to kazdy sie dziwi,ze mieszkam na wsi bo nie wygladam na"wiesniaczke" . w zyciu nie bylam na solarium i nie cierpie rozu, bialych kozakow itp, nie moj styl i nie moja bajka. Ale nie ma to jak stereotypy.

Gość gość
to prawda, takich pieknych naturalnie nie ma, ja mieszkam w Bialymstoku i rzadko widze takie perelki ale jak spotkam to ja widac z daleka, lekki makijaz, piekne klasyczne ubranie, wlosy natoralne a jak nawet farbowane to na jednolitynaturalny kolor z jakimis refleksami,reszta to albo szare myszki albo wyjdzie jakas na ulicy z doczepami na glowie ktore widac, rzesami na pol twarzy makijaz ogromny, boze jak pajac...szkoda bo kobiety w Polsce albo nie dbaja o siebie zupelnie albo do przesady i wtedy to wyglada komicznie

Nie wiecie co macie, mi sami niemcy mowili ze jak byli we wrocku i siedzieli w piwnicy swidnickie w ratuszu i wypatrywali brzydkich kobiet i nie znalezli ani jednej, ludzie cooo wy gadacie ...

Co do ubrania sie to kiedys a bylo to dawno jedna duzo starsza pani przyjechala do de. do meza i opowiadala mi jak to sie odp/ernczy i na koniec dodala a do tego dodam kapelusz, jezuuu ! mysle przeciez to nie karnawal !

Gość gość
I co wam do tego jak ktoś wygląda? Oczywiście wszyscy tu piszący są niczym modele, ale naturalni, lecz trochę podrasowani. Ale nie za bardzo, tak w sam raz ;) nie wam oceniać innych ludzi. Nie mogę się doczekać wakacji w PL :D pewnie wiele takich łypiacych okiem tam łazi a potem wypisuje głupoty na kafe.

Gość gość
Ja jestem piękna :)

Gość gość
No miejmy nadzieje, że autor jest naturalnie pięknym Polakiem skoro tego samego wymaga od Polek :D

Gość gość
Otyłość,płaskodupie,cycki wielkości pomaranczy,długa kartoflana kichawa - oto statystyczna polka.

Gość gość
Odrazajacy prawik to ten powyzej

Gość gość
dlatego jest prawikiem i nim zostanie

Gość gość
Tak bo tylko Polki robią makijaz i zadne inne kobiety na swiecie juz nie. Czepiłem sie nas jak rzep psiego. Powiedz, kto każe Tobie oko zawieszać na nas?

Gość milena_jestem
8:34- masz taki sam styl(na pewno podbny) ubierania jak ja! Mi rowniez jest super w legginsach tylko zamiast koszul uwielbiam jakies bluzy z obrazkami, takie bardziej bajkowe, wygladam w nich jak dziecko, ale przynajmniej jestem oryginalna...Poza tym rzeczywsice w mniejszych miejscowosciach mieszkaja ladniejsze kobiety, ale byc moze tak sie tylko wydaje, poniewaz chociazby w Poznaniu jest mnostwo osob i wszyscy wydaja sie wygladac tak samo. :)

Gość gość
Sa, sa, niektorym sama zazdroszcze urody a jestem bardzo atrakcyjna.