Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie uprawiają tyle seksu a ja mam za miesiąc 26 lat i nadal dziewica

Polecane posty

Gość gość

ja p*****le to jakis koszmar

Gość gość
nie mam z kim i boje sie

Gość gość
a juz myslalem ze różnisz sie od innych i masz swoje zasady dlatego nie robisz tego z byle kim :)

Gość gość
zasady to ja mialam jak bylam młoda, siedziałam w domu jak zakonnica, nie imprezowalam, unikalam chlopakow, kolezanek no i skonczylam...sama jak palec, nie mam zadnej kolezanki, kolegi, na randce nie bylam od 5 lat, przytyłam 8 kg

Gość gość
Musisz być odrażająca skoro wszyscy uciekają od ciebie.

To zacznij żyć dziewczyno. Bo jak będziesz siedziała na d***e, to nigdy nie znajdziesz nikogo. Ja mam przyjaciół, imprezuję, chodzę na randki i cieszę się życiem.

Gość gość
To ze nie imprezowalas itd to fajnie ale znajomych moglas miec to nic złego. Zresztą, problemem jest dla ciebie poznać kogoś? w pracy, na uczelni bo nie wiem co robisz.

Gość gość
Wydaje mi sie ze im sie ma wiecej lat tym trudniej. Sama mam 23 lata i dopiero kilka miesiecy temu stracilam dziewictwo ale teraz nie czuje takiego wielkiego podniecenia jak kilka lat temu. Chociaz moze nie trafilam na odpowiedniego faceta, dlatego mam problem z libido. Mysle ze najlepiej poznac kogos przez portal randkowy, ale wspominanie o swoim dziewictwie moze wystraszyc partnera.

Gość gość
Ja tam bym się bardzo cieszył, bycie pierwszym jest wyjątkowe. Nie przeszkadza mi to że kobieta nie jest doświadczona, że trzeba uważać itd.

Gość gość
😴 potrzebujesz pomocy w zmianie na lepsze :classic_cool: trza co ogora zasadzić az po jajtza ;) pierwszy w kolejce :classic_cool:🖐️

Gość gość
gość dziś Ja tam bym się bardzo cieszył, bycie pierwszym jest wyjątkowe. Nie przeszkadza mi to że kobieta nie jest doświadczona, że trzeba uważać itd. x bo jesteś głupi i naiwny :P przyszly rogaczu :D:D:D kobieta po pierwszym facecie zawsze ciekawa jest jak to jest z innym ;) a jezeli pierwszy to jej maz, to go zdradza jawnie lub nie 🖐️

Gość gość
gość dziś x nie wiem w jakim kręgu się obracasz ale u mnie w rodzinie nigdy tak nie było i zamierzam to kontynuować :) samemu mnie do innych dziewczyn nie ciągnęło gdy kogoś miałem więc sądzę że to nie jest ciężkie bycie wiernym. Nie szukam na imprezach bo tam są tylko takie które opisujesz :)

Gość gość
gość dziś gość dziś x nie wiem w jakim kręgu się obracasz ale u mnie w rodzinie nigdy tak nie było i zamierzam to kontynuować usmiech.gif samemu mnie do innych dziewczyn nie ciągnęło gdy kogoś miałem więc sądzę że to nie jest ciężkie bycie wiernym. Nie szukam na imprezach bo tam są tylko takie które opisujesz usmiech.gif X X X przeprowadzales dochodzenie?:D:D naiwny jesteś czlowieku... nawet nie wiesz co to znaczy pokusa, ciekawosc itd :D:D:D jakim trzeba być ograniczonym by myslec ze kobieta ktora wychodzi za maz i oddaje mezowi cnote nie jest ciekawa innych k***sow i mezczyzn :D:D:D:D:D:D:D:D tak jak prawiczek nie jest ciekawy innych kobiet ? nie tylko chodzi o seks ale o to cos .. baranie

Gość gość
gość wczoraj x każdy byl prawiczkiem ja też i jakoś dalej nie ciekawia mnie inne dziewczyny. Nie muszę prowadzić dochodzenia widzę to po sobie. Nie mierz wszystkich swoją miarką. To że ty jesteś ciekaw/ciekawa to nie znaczy że każdy taki musi być, fałszywy i zakłamany będąc z kimś :) i to nas różni bo ja myślę tylko o mojej kobiecie a inne mogą nie istnieć a ty no cóż... :)

Gość gość
gość wczoraj - pewnie masz kiepski seks to cie ciagnie do innych :D zamien deske na prawdziwego partnera :)

Kiedyś spotkasz odpowiednią osobę i zobaczysz, że warto było czekać . Musisz tylko wyjść do ludzi, no bo logicznie myśląc: jak możesz kogoś spotkać, skoro siedzisz tylko w domu ?

Gość gość
Skad jestes autorko

Gość gość
autorko odezwij się jestem przystojnym 193 inteligentnym facetem popiszemy

Gość Rołzanna
Autorko jest gorzej niż myślisz. Tu nie chodzi tylko o seks.

Gość gość
powinnaś napisać że masz 26 lat i nie masz jeszcze narzeczonego , natomiast to że jesteś dziewicą to jest powód do dumy a nie zmartwienie. Należy pragnąć ślubu przed ołtarzem , a nie tego co inni uprawiają . Dziewica to rycerka , która może wiele zwyciężyć dla siebie i dla innych tak, jak Joanna D'Arc , mimo że wszyscy ją kochali zawsze była dziewicą.

Gość 1111Gość111
A ja prawie 28 lat mam a chlopak jestem i też nic, i co? :/ :-/

Gość gość
Ja mam 25 lat i prawiczek. Tylko, że mnie podniecają tematy BDSM, dominacji kobiecej, i dlatego mnie do seksu nie ciągnie. Wolałbym praktykować właśnie uległość niż seks.

Gość gość 80006654
Normalne dziewczyny i dziewice wyginely z dinozaurami. :(