Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe, że jestem w ciąży?! POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Nie wiem od czego zacząć, więc może zacznę od początku. Mam nieregularną miesiączkę, ponieważ kiedy zaczęła się "regulować", zaczęłam brać izotek i cały cykl się zburzył. W sylwestra niestety wypiłam za dużo i urwał mi się filmik. Nie wydaje mi się, abym mogła z kimś spać, ani nic na to nie wskazuje. Jednak niedawno, tak po prostu wkręciłam sobie, że mogłabym zajść w ciążę. Dzień po sylwestrze dostałam okresu, obecnie powinnam dostać kolejny, jednak wiadomo jak to z nieregularnym cyklem bywa. Moją obawę wzmocnił fakt, iż najprawdopodobniej PIERWSZY RAZ dostałam grzybicy pochwy lub czegoś takiego... Czy to możliwe, iż zaszłam w ciążę, a organizm nie "nadążył" i dlatego dzień później dostałam okresu? PS. Mam prawie 18 lat, ale nigdy nie interesowały mnie te sprawy, ponieważ nie miałam zamiaru zacząć jeszcze współżycia. POMOCY!

Gość gość
Nikt Cię nie zdiagnozuje przez internet, kup test i się dowiesz. Na pewno masz 18 lat a nie 12?

Gość gość
Nie możliwe skoro dostałeś okres to dzień przed były dni nieplodne. Chyba że to bylo krwawienie inne niż miesiączka. Takie też się zdarzają ale rzadko. Dla pewności lepiej zrób test.

Gość gość
Mam praktycznie 100% pewności, że była to miesiączka. Trwała tyle samo co zawsze, "wyglądała" tak samo jak zawsze i takie same objawy jak zawsze miała. :)