Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca u bylego?

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, Mam 27lat od 3 pracuje na umowie zleneniu jako przedstaawiciel handlowy. W czasie mojekj pracy poznalam pewnego czlpwieka ktory zaoceerowal mi pomoc,ale naasze drogi sie rozeszly. Aktualnie kestem w szczęśliwym związku, jednak dwa.dni temu doayalam oderte pracy. Ow pan z ktorym stracilam kontakt zaproponowal mi pracę w salonie, donra stawka, umowa o prace. Pgetta atrakcyjna. Szczegolnie ze jakis czas temu nedac w pracy wuladowalam w szpitalu, na pustkowiu dostałam ataku wyrostka robaczkowego, bylam przerażona,i sama. Dlatego zastanawiam sie rowniez nad propozycją. Chodzi mi glownie o bezpieczenstwo, i umowe, o to ze bede mogła ubrac ssie jak człowiek,miec toaletę, mozliwosc kontaktu z ludzmi i to ze nie nede ryzykowala zdrpwiem bo auto ktorym jezdze jest w fatalnym stanie. Jestem w kropce. Kocham mojego partnera i planuje z przyszłość z nim. Z.jednej strony ta.praca dalabymi mozliwosc np. zajscia w ciążę czy wziecie kredytu i budowe upragnionego domu i ślubu. Z drugiej jest facet mojego zycia. Co zrobilibyscie na.moim miejscu? Dodam ze ten człowiek nie bedzie przebywal ze mną bo ma inne zajecia i pewno raz na jakis czas bedzie zagladal.

Gość gość
Up

Gość gość
Doradzcie mi.

Gość gość
Up

Gość Inneva
Użyłaś dwóch określeń "Były" w temacie i "znajomy" w treści. Kim w końcu jest osoba, która zaoferowała Ci pomoc? I dlaczego uważasz, że zmieniając pracę od razu rozpadnie Ci się związek ?

Gość gość
W sumie racja, zaden z niego były raczej facet z ktorym sie kiedyś spotkałam,ale dalismy sobie spokoj z roznych wzgledow,i nie żałuję tego. Bo boję sie ze moj obecny partner nie wytrzyma atmosfery.

Gość gość
Skorod od 3 miesiecy pracujesz w firmie, zdazylas miec juz bylego i obecnego to ten obevny to chyba nie jest jakis dlugi zwiazek wiec po co sie przejmujesz jego zdaniem

Gość gość
Nie, od.3 lat pracuję w obecnej firmie. W tamtym roku mialam tego znajomego, a od pol roku jestem z obecnym partnerem.