Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wpadł we wściekłość kiedy dowiedział się o mojej zdradzie ale to ja chce

Polecane posty

Gość gość

to ja chcę wniesc sprawę o rozwód - zdrada miałą mu uświadomić że inni faceci tez mnie pragną i jestem wyzwolona. Ale po tym piekle jakie mi zgotowała, wyzwiska, pchanie na ściane, darcie naszych zdjec, postanowilam ze wniose sprawe o rozwod i chce wnioskowac ze to jego wina bo ja juz nie czuje sie szczesliwa ani bezpieczna. Jak to rozegrac? Czy mam go nagrywac jak mnie wyzywa?

Gość gość
Chcesz wnioskować ze to jego wina i drzeć, sie latami w sądzie szargając nerwy i stracić resztki godności bo on na pewno zrobi z ciebie tam dziwke, wystarczy ze udowodni ci 1% winy i juz wina będzie obopólna. Z takim wyrokiem, jesli kiedys podupadnie na zdrowiu będzie mógł cie posądzić o alimenty dla siebie. Zastanów sie czy warto ryzykować.

Gość gość
A nie mogłaś normalnie wziac rozwód a potem sobie kogoś znaleźć?

Gość gość
ja nie chciałam rozwodu. Chciałąm aby mnie dostrzegł, nie sądziłam że się tak tym przejmie. Ja go kochałam do wczoraj do tej awantury. Wtedy wszystko pękło.

Gość gość
To co wczesniej cie nie dostrzegal I weszlas innemu do lozka?

Gość gość
On ciągle pracował, ja siedziałam w domu, nie czułam tego czegoś, pożadania w związku, magii, on wracał zmęczony po dyżurze - jest lekarzem - a ja chciałam i pragnęłam romansu z nim i miłości.

Gość gość
W tobie wszystko pękło? A nie pomyślałaś o tym, co on czuje? Nie ma nic gorszego jak zdrada. To jest najgorsza podłość jaką jeden człowiek może wyrządzić drugiemu człowiekowi.

Gość Imaginare
hmm od zdrady gorszy jest brak troski o drugiego człowieka gdy on tego potrzebuje

Gość Imaginare
zdrada jest skutkiem tego braku troski o potrzeby drugiego człowieka lub po prostu stylem życia