Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jadlospis od dietetyka ktos ma moze

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy ktos z was byl u porzadnego dietetyka dostal jadlospis i schudl, jesli tak to prosze powiedziec jak wyglada z jedzeniem chociazby jeden dzien, bede wdzieczna

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Hej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am kiedy艣 na wizycie i dosta艂am plan na 5 dni - po 1500 kalorii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li mo偶esz to podaj: wiek, wag臋 i wzrost.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
40 lat, 168, 74(3 miesiace po porodzie) tylko ze moja waga na poczatku ciazy byla taka sama wiec nic nie utylam w czasie ciazy natomiast przed ciaza, wczesniej moja waga to bylo 55-56 kg, ale od nadmiaru jedzenia niestety utylam, sama wiemze zaczelam jesc 3 razy wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oto przyk艂adowy jad艂ospis. 1 艢niadanie -chudy twor贸g 50g 49kcal -jogurt naturalny 50g 33kcal -s艂onecznik 15g 82kcal -owoc 80kcal -chleb pe艂noziarnisty 80g 178kcal 2 艢niadanie kefir 250g 128 kcal -platki owsiane 30g 97kcal owoc 100kcal 3 Obiad kasza gryczana 50g ( przed ugotowaniem) 160kcal Filet z piersi indyka 125g ( przed ugotowaniem) 125kcal Groszek zielony 100g 75 kcal Pieczarki 50g 7kcal Olej 5g 45kcal 4 podwieczorek Owoc 100kcal 5 kolacja pol臋dwica sopocka 30g 50kcal chleb 偶ytni razowy 60g 141kcal warzywa surowe w dowolnej ilo艣ci Do tego 1,5-2 litry wody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziekie napewno sprobuje, mam nadzieje ze do wakacji cos spadnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 newermainka
Zobacz sobie na stronie diety Cambirdge na kilka tygodni masz rozpisane razem z kaloriami przyk艂adowe jad艂ospisy z przepisami nawet . Wejd藕 na strone http://dieta-cambridge.pl/program.html i wybierz program 4 lub 5. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko ze tam sa produkty sztuczne a ja nigdy tego nie bralam, boje sie zwyczajnie i raczej sie nie skusze, nieraz podhcodzilam to roznego typu wspomagaczy ale jednak nie bralam, raczej chyba nigdy sie nie przemoge, przeraza mnie to ze moze cos mi sie stac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na diecie 1500 kcal si臋 uda, powoli ale skutecznie, a o to Nam chodzi. Napisz臋 jutro pozosta艂e dni. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziekuje ci bardzo, jadlospis wyglada dobrze i nie jest monotonny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 :) Go艣膰 z wczoraj to ja - Alicja. I jak tam pierwszy dzie艅 diety? 1 艣niadanie bu艂ka graham 80g 178kcal mas艂o 5g 33kcal szynka wieprzowa 40g 90kcal warzywa dowolne (surowe) 2 艣niadanie jogurt naturalny( taki 3,4% t艂uszczu) 140g 91kcal p艂atki owsiane 30g 97kcal owoc 100kcal 3 obiad 艣led藕 125g 102kcal jogurt naturalny 100g 66kcal ziemniaki 200g( po ugotowaniu) 178kcal owoc 100kcal 4 podwieczorek owoc z sokiem z cytryny( np. banan) 5 kolacja chleb razowy 80g 178kcal serek bia艂y chudy 100g 99kcal jogurt naturalny 50g warzywa dowolne (surowe) Trzeba pami臋ta膰 aby przerwy miedzy posi艂kami by艂y nie mniejsze ni偶 2 godziny, i nie wi臋ksze ni偶 4 godziny, a ostatni posi艂ek maksymalnie do 20;00.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej super jeden dzien mija, calkiem fajny ten jadlospis a dodam ze uwielbiam np twarog czy sledzie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To super :) Odezw臋 si臋 jutro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i cisza:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapisze sobie ten jadlospis i powiesze na lodowke, jesli oczywiscie napiszesz na tydzien, bede wdzieczna

Udost臋pnij ten post