Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóg istnieje!

Polecane posty

Gość gość

Napisałam do 100 firm ! Te najlepiej wypozycjonowane pokazały mi środkowy palec Te trochę dalej w rankingu googl próbowały negocjować warunki Generalnie im dalej szukałam tym milej byłam traktowana . Zaczęłam dziś rano po 9tej jak tylko wróciłam z zakupów, po tym jak poodwoziłam dzieci do przedszkola. O godzinie 17.00 napisał pierwszy chętny do współpracy odrazu wyceniając koszt usługi na 500zl Potem pisali inni sceptycznie nastawieni do moich zamiarów, nierzadko dając mi cenne rady, ale.... O 23:57 napisał do mnie pewien programista który dał mi darmowe rozwiązanie Powalił mnie tym na kolana Zastanawiam się czy to jawa czy sen Idę spać Jutrzejszy dzień wszystko zweryfikuje.

Gość gość
szukajcie, a znajdziecie amen ja kiedyś tak szukałam pokoju nad morzem i znalazłam (chodziło o cenę) :D

Gość gość
Bóg pomaga tym którzy chcą Jego pomocy.Czasami prowadzi nas pokrętnymi scieżkami ale zawsze ta droga jest dobra.Kwestia czy widzimy jak Bóg chce nas poprowadzić.Czy nie odrzucamy dobrego rozwiazania bo nie jest lukratywne.Ufaj a będzie Ci dane.

Gość gość
tak Bozia nas lofcia 😍 :)

Gość gość
ale zawsze ta droga jest dobra. o Bzdura.