Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [10:59] Jest taki gość, który wpadł mi w oko. Od czasu do czasu zdarza się, że pracujemy razem (na zasadzie zleceń). W listopadzie bardzo mi pomógł, więc zaprosiłam go na kawę. Mieliśmy się zdzwonić, tak napisał, ale nic nie wyszło ani z mojej, ani z jego strony. Potem napisałam mu życzenia na święta, nie odpisał. Więc załapałam, że nie jest zainteresowany. Ale po Nowym Roku odezwał się,potem znowu i znowu i rzekło się, że mamy iść na kawę. Miał zadzwonić, żebyśmy się umówili. Nie zadzwonił. Ostatnio spotkaliśmy się (pod względem zawodowym), przez przypadek. Zadzwoniłam do niego, miał zajęte. Dobijał się trzy razy, przegadaliśmy chyba z pół godziny. Wszystkie nasze rozmowy, nawet jeśli zaczynały się od spraw zawodowych kończyły się na prywatnych tematach. O planach, marzeniach, rodzinie. Więc nie rozumiem, czemu zwykłe pójście na kawę stanowi taki problem. Czy mam dalej kontynuować, czy zrezygnować? (bo tak zwane ,,sygnały"są dość sprzeczne). Nie mam zamiaru być natarczywa, czy nachalna, ale nie ukrywam, że go lubię, mimo,że jest dość zawiany (też zawodowo) i myślę, że skoro dobrze nam się rozmawia, to warto to ,,sprawdzić". Po prostu nie umiem zrozumieć o co chodzi, więc chętnie posłucham co mądrzejszych mężczyzn i kobiet w tym temacie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować