Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z kolanem

Polecane posty

Gość gość

od paru miesięcy mam problem z kolanem, wreszcie lekarz stwierdził że przydałaby się rehabilitacja jakaś więc szukam kogoś w Krakowie bo zależy mi na czasie jednak

Gość gość
bardzo dobra jest Pani Magdalena Brunagel przychodził do mnie z kręgosłupem trochę i pomogła zdecydowanie

Gość gość
na twoim miejscu najpierw skontaktowałabym się jeszcze z lekarzem z ArtroCenter. Może się okazać, że nawet rehabilitacja nie jest potrzebna. Wiem co mówię, bo zostałam wysłana do nich na operację, a na miejscu się okazało, że wystarczy proste ćwiczenie do robienia w domu

Gość gość
bałabym się wykonywać jakieś ćwiczenia bez nadzoru specjalisty- przeciez sobie można dwa razy takiej krzywdy narobić wykonując je nieumiejętnie, ja po problemach właśnie też z kolanem wracałam do formy pod okiem Pani Magdy Brunagel i miałam pewność, że sobie nie zaszkodzę

Gość gość
Rehabkolankrakmed.

Gość Nezza

Ja bardzo zadowolona jestem z rehabilitacji w Krakowie w Reha Expert - pomagają dobrze. Może to trwa, ale trzeba się liczyć z tym, żeby wyjśc z kontuzji to trzeba czasu. A oni bardzo pomagają!