Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musti

Czy on mnie olał?

Polecane posty

Gość Musti

Witam, jestem studentka, w moim zyciu jezeli chodzi o zycie uczuciowe nie bylo zbyt kolorowo, bo co chwile trafiam na kogos nieodpowiedniego, ale mniejsza z tym juz. Mam ostatnio problem z "kolega" i chcialabym zebyscie popatrzyli na to troszke innym okiem, a zatem Poznalam chlopaka na studiach, mieszka troche km ode mnie, ale to nie ma znaczenia. Ma dziewczyne od 4 lat, a ja niedawno rozstalam sie z moim eks. Miedzy mna a tym kolega od poczatku byla wyczuwana chemia, zauwazyli to inni znajomi, my zaprzeczalismy, ale siebie nie da sie oszukac. W koncu bylo tak, ze zistalismy sam na sam i gadalismy tak bardziej flirtujac (zawsze opieralo to sie na zartach, ale wtedy wlasnie nastapil jakis przelom). Od tej pory zaczelismy pisac. Na nastepnym zjezdzie zaprosil mnie na kawe i kiedy mnie odwozil na pozegnania mnie pocalowal. codziennie przez 2 tygodnie pisalismy, dotyczylo to najrozniejszych tematow, glownie pisal, ze za mba teskni, ze brakuje mu moich us ze nie koze przestan o nich myslec itd. Kiedy ruszylam temat, ze jezeli chce dalej poglebiac nasza znajomosc to ja nie bede sie pchala w zwiazek jako osoba trzecia. powiedzial mi, ze to rozumie i ze bedzie trzeba cos z tym zrobic. zapoeiafalo sie to napraefe pieknie. Do zwierzecia sie czlowiek szybko przyzwyczai a co dopiero do czlowieka. Kiedy piswlidmy ruszylam temat jak on to widzi "nas" odpowiedzial mi, ze nagle zmienil humor i, ze wie, ze zachowuje sie nie fair. Umowilismy sie na nasyepne spotkanie i wszystko bylo ok, calowaliemy sie nadal mnie adorowal, ale po tym spotkabiu cos sie zmienilo ( fofam, ze w czasie nadzego spotkania jego dziewczyna dzwonila 10 razy a on caly czas ja odrzucal, a gdy spytalam czy sie dzisiaj z niw widzi powiedzial, ze widzieli sie 5 dni temu i starczy narazie, poczym powidzial mi, ze pasuje mu taki uklad.) po tym spotkaniu przestal pisac do mbie mile slowa, tak jak zawsze to robil, nie uzywal juz "slonce" ani "kochanie" po prostu pisal do mnir na odwal sie. Kiedy sie go spytalam czy cos si zmienilo powiedzial mi, ze mi sie wydaje. Nasza rozmowa jst tak idiotyczna ze az mnirle to czasami bawi. Czuje sie okropnie, nie wiem teraz czy on sie wycofuje, czy nie, czy nie jedt pewny czy ja cos do niego czuje, zeby nie zostal sam, czy co.... Dodam jeszcze, ze mowil, ze tamtej dziewczynie nic nie obiecywal i, ze on rozumie, ze w koncu zacznie mi ona przeszkadzac, prosze pomozcie mi to zrozumiec :(

Ma dziewczyne od 4 lat ale nic jej nie obiecywał. Ręce opadają jak się czyta w jakich związkach teraz są ludzie. W ogole nie rozumiem jednego. Skoro gość który ma kogoś jest w stanie zdradzać swoją partnerkę to co wam po takim chłopaku? Skąd macie pewność że za jakiś czas z nim nie czeka was taki sam los? Wy w sumie nie jesteście lepsze skoro ładujecie się komuś w życie...

Gość Musti
Milosc nie wybiera, gdyby on nie chcial to w nic bym sie nie wpakowala :)

Musti dziś x O.o? Ty tak na serio? Gdybyś ty nie chciała się ładować komuś w życie to nic by się nie stało. Przykleiłaś się do zajętego faceta i jeszcze się dziwisz ze traktuje cię jak wyjście awaryjne...

Gość Musti
Przykleilam sie? A ja mu trzymalam noz na gardle? Zadtanoe sie zanim skomentujesz :)

Gość gość
Musti wczoraj Milosc nie wybiera, gdyby on nie chcial to w nic bym sie nie wpakowala xxx więc to on decyduje jak i z kim masz żyć? on chciał a ty jak bezwolna krowa wlazłaś mu do łóżka bo on tak chciał, tak?

Gość gość
olal cie, bo chcial sie tylko troche zabawic

Gość gość
jak ty się na te studia dostałaś jak taka głupia jesteś?

Gość gość
olal cie cieplym moczem :D