Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o was synowych

Polecane posty

Gość gość
No bo to prawda,żadna tesciowa nie trafi tak z ręką na sercu synowej

Gość gość
Ani synowa tesciowej.

Gość gość
Ty mniej kible w gebie nie masz. Dyplomatyczna odpowiedzia tez nie blysnelas.

Gość gość
Kurcze,powiedzcie gdzie wy żeście znalazły takich frajerów/dupków niedorozwiniętych ze załozyli z wami związki? chyba ze na boku mają po dwie normalne kobiety:):):) a was trochę kochają a inne ciup.......ją

Gość gość
dziś bujaj się sz...to

Gość gość
Powiem ci tak,jestem tez żoną i matką,nie teściową !!! rozumiem żal i rozgoryczenie kobiet ale ty i twoj język bazarowy świadczy o tym że to nie problem tylko z tesciową,problem jest również z tobą.Trafiła kosa na kamień.W gębie masz ja w wucecie miejskim,interesujesz się zyciorysem tesciowej? a ty jaki masz? kim jesteś?> zwykła gnojkiem która nie dośc ze sama nic sobą nie prezentuje to zajmuje sie innymi.Babska p*****lucha. Dno,kupa mułu i wodorosty. Ty mniej kibla w gebie nie masz. Dyplomatyczna odpowiedzia nie blysnelas. Bardzo dobra odp. Co ty soba reprezentujesz? I jeszcze pouczasz... Typ to wlasnie tesciowych tych zlych...

Gość gość
Powiem ci tak,jestem tez żoną i matką,nie teściową !!! rozumiem żal i rozgoryczenie kobiet ale ty i twoj język bazarowy świadczy o tym że to nie problem tylko z tesciową,problem jest również z tobą.Trafiła kosa na kamień.W gębie masz ja w wucecie miejskim,interesujesz się zyciorysem tesciowej? a ty jaki masz? kim jesteś?> zwykła gnojkiem która nie dośc ze sama nic sobą nie prezentuje to zajmuje sie innymi.Babska p*****lucha. Dno,kupa mułu i wodorosty. Ty mniej kibla w gebie nie masz. Dyplomatyczna odpowiedzia nie blysnelas. Bardzo dobra odp. Co ty soba reprezentujesz? I jeszcze pouczasz... Typ to wlasnie tesciowych tych zlych...

Gość gość
Tesciowa co najwyżej, może ewentualnie was tylko zaakceptować.jestem tesciowa i pisze jak jest,a te co Chrzania że kochają robią to na pokaz,obluda! Jesteście obce nie zastapicie nigdy najgorszego dziecka i tu się zgodze.

Gość gość
Co do wnuków,może to chore ale swojego wnusia traktuje jak mego syna.

Gość gość
Ty też byłaś synowa pewnie taką i teraz się wyzywasz

Gość gość
Mój tata nie lubi teściowej swojej mojej babci. Bo babci tata jest za biedny.

Gość gość
dziś Nie używaj słowa "dyplomacja" bo najpierw poczytaj jego znaczenie a dopiero próbuj .Dyplomacja to taktownośc a jak sie ma przed sobą takiego kogoś jak ty to trudno zachować dypolmację .Używasz wulgaryzmow i oczekujesz wersalu,wez kobieto i idz do lekarza,to nie bedzie bolało. Wspołczuje rodzinie:) jak sie ma tak sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę.

Gość gość
No wlasnie! Tesciowe! To wy wtracacie sie w zycie mlodym, strugacie dobre ciocie, bo nie macie zajecia w zyciu. Ja chcialabym zeby tesciowa wogole do mnie nie dzwonila, nie przychodzila. Na ulicy dzien dobry i sejo nara. A wy w/p/i/e/r/d/a/l/a/c/i/e sie z jakimis niby dobrymi radami, obiadkami, herbatkami i pseudo pomoca. S*******ac. Ja nie widzialam jeszcze wtracajacej sie synowej!

Gość gość
Wnuk to dziecko synowej i syna!!! Wcale się niedziwie że urywają dziewczyny z mężami kontakty z chorymi na glowe mamusiami którym się pomylily rolę!!!

Gość gość
A ja widziałam,synowe wyciągające łapę po nie swoje,synowe roszczeniowe i bezczelne chcące z tesciowej zrobić darmową niańkę. Własnie taką moj ojciec wywalił na zbitą twarz,bo żerowała na rodzicach.

Gość gość
Bardzo ciekawe,jakoś nie boicie sie wtulic duupe do domu tesciowej bo po slubie nie ma gdzie mieszkac a własna mamusia jakoś was nie chce. Potem piszecie wypociny i obmawiacie tę ktora wam dała dziadówy dach nad głową.

Gość maziarozpaćkana
Jesteście obce nie zastapicie nigdy najgorszego dziecka i tu się zgodze. xxx a kto chce zastępować wam dzieci? w kółko o tym trąbicie, Myślicie, że nie mamy innego w życiu do roboty tylko zabiegac o wasze względy? My mamy swoje matki i chyba wam się we łbach pochrzaniło z tym naszym poddaństwem i służalczością wobec was. Myślisz, że skomlemy o to żebyście nas uznały za córki? Lepsza żadna matka niż takie barachło jak ty! Owszem zgadzam się, że jesteśmy obce dla was ale co za tym idzie wy jesteście obce dla nas więc nie oczekujcie fanfar za samo wasze istnienie. Myślisz, że mi zależy na miłości teściowej? Śmieszna jesteś kobieto, zejdź na ziemię.

Gość gość
maziarozpaćkana dokładnie:) takie samo barachło jak twoja stara _rozpierducho

Gość gość
Dziewczyny jestem matka dwoch chlopakow,maja po 12 lat,róne rzeczy widziałam i wiele przeżyłam ale jak pomytśle zwe kiedyś taka jedna z druga jak WY bedą moimi synowymi to wolałabym umrzec i nie doczekać tej chwli.To jest okrutne co wy robicie.Nikogo nie musicie lubic ale na litośc Boską zachowajcie odrobinę kultury,miejcie odrobine taktu bo to wasze słownictwo przyprawia o ból gowy.

Gość gość
Każda z nich narzekająca to dokładnie taki sam patol jak mąz i jego rodzina.Oni sie dobierają więc z kulturą sa na bakier i żrą sie całe życie,obrabiają zady i blużnią,synowa na tesciową i vice versa/typowa patologia

Gość maziarozpaćkana
gość dziś gdzie ty żyjesz? Myślisz, że bycie matką dorosłego syna oznacza, że masz wieki dom, a jak masz córkę to jesteś biedny i nie masz nic? No tak wychodzi z tych twoich bredni. Ja nie wyszłam znikąd jak ty i ani dnia nie musiałam przemieszkać z tym próchnem w jej norze z cuchnącą boazerią, zbutwiałymi dywanami i meblami pamiętającymi Gomułkę. Mieszkanie kupiliśmy sobie sami za swoje pieniądze przed ślubem,nie wyszłabym za pajaca, który skazany jest na mieszkanie z mamusią, sama też mam dwie ręce do pracy, a wyposażenie i meble dostaliśmy w prezencie ślubnym od moich rodziców i dziadków. W tyłek sobie wsadźcie tą waszą pomoc. Tak na prawde marzycie o tym żeby przyjąć synową pod dach chociaż na rok, dwa, bo i tak jesteście same, znudzone zakupami w biedronce i obgadywaniem sąsiadek, a tak przynajmniej macie kogoś do gnębienia i pomiatania, a potem jeszcze latami ten syn z synową nie mogą wam się wywdzięczyć za waszą szczodrość :o p********e się z tymi waszymi apartamentami za dychę.

Gość gość
maziarozpaćkana Przykre ale prawdziwe,niestety tylko taką jak ty mógł posiąść PAJAC. Normalny facet wie co to piękno,twojemu piękno kojarzy sie z tym co masz w majtkach bo intelekt twój sięga dna. Gdyby moja żona tak obrażala moją matkę używając słow "barachło" z czystym sumieniem mówię bo mam szacunek dla kobiet ale dostałabyś w ryj,nie wspomnę że obmawiasz jego rodzinny dom w którym się wychował.

Gość gość
O rety,i to mają być matki i żony,szok co jedna to większe bagno

Gość maziarozpaćkana
nie popłacz się czasem, a pysk to masz co najwyżej ty mój mąż wychował się u swojej wspaniałej babci, którą szanuję,której pomagamy, dla której zawsze mamy czas, nie w tej zatęchłej melinie jego mamusi więc nie obrażam jego pieleszy.

Gość gość
dziś mhmmmm,sama dajesz świadectwo o sobie,kim jesteś i co sobą prezentujesz. Ty akurat pasujesz do tej boazerii i cuchnących dywanów ale nie w domu ,a w lepiance.

Gość gość
rozpaćkana i nie tylko jesteś żałosna do bólu i uważaj bo los bywa wredny. Tak, niestety ale widac ze masz kapcia w domu,inny by ci pokazał gdzie pieprz rośnie,aż rączki swędzą:):):):)

Gość gość
Boziu....próchno.barachło,melina no szok,ale ELEMENT na tej KAFIE!!!!!! to mają być kobiety:) . Nic dodać nic ując z góówna DOLCE GABANA się nie zrobi:)

Gość gość
Ja mam swoje mieszkanie, swoje pieniadze. Tesciowa co najwyzej jakims ochlapem rzuci dla wnuczki od swieta lub urodzin. A rzadzic by chciala jakby mi na chleb dokladala! Ja to nie chce ani jej, ani jej ochlapow szczerze mowiac. Nie bralam i nie biore.

Gość maziarozpaćkana
Och obrończynie teściowych się zgorszyły. Mówicie sobie co chcecie w nosie mam wasze utyskiwania. Na anonimowym forum przynajmniej mogę wyrzucić z siebie coś czego nigdy bym nie powiedziała i od razu mi lżej. Teściowej unikam w sposób grzeczny i dyplomatyczny i zawsze kulturalnie aczkolwiek stanowczo hamuję jej zapędy, bo ta kobieta jest niesamowicie irytująca i męcząca. Żadne jej dziecko już nie ma z nią kontaktu poza moim mężem bardzo sporadycznie. Sama sobie to zrobiła dużo wcześniej niż pojawiły się synowe i zięć. Całą rodzinę ona wk...wia, własny brat jej znać nie chce, bo go oszukała i okradła ale ja jak na prawdziwą polandową synową przystało będę jej nadskakiwać, bo tak trzeba. Leczcie się! do gość wczoraj - no i brawo ty!!! tak trzymaj!

Gość gość
maziarozpaćkana Forum nie jest anonimowe:) mylisz się i to bardzo:) Grzeczność,dyplomacja i kultura to to przeciwnosci twojej osoby.dałas temu przykład w postach powyżej,więc daruj sobie bo śmiech wzbudzasz w ludziach którzy emanują własnie takimi zaletami. Tesciowa jest jaka jest ale akurat ty nie masz prawa ani ubliżać ani obmawiać,jestes obca kobietą która mogła nigdy nie poznać. Wylewasz jad i nic ci to nie da,tylko robisz z siebie durnia.