Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezmyślny rzad

Polecane posty

Gość gość

rozdaje za darmo pieniądze a najniższa krajowa 1850 zł brutto - 1300 zł netto. Czy warto pracować, wystarczy nabrać dzieci w rodzinę zastępczą i żyć jak panisko

Gość gość
A czy ktoś ci broni brać dzieci w rodzinę zastępczą????? Czemu tych ciągle brakuje, zewsząd akcje, aby zostać Rodziną Zastępczą, a chętnych jakoś brak. Dalej, do dzieła!

Gość gość
to powinnaś się cieszyć rząd ci daje szanse żyć jak panisko w końcu masz szanse się dorobić w tym kraju!

Gość gość
taaak? A tobie autorko wydaje się, że dzieci nie kosztują? Że ktoś, kto weźmie przykładowo 1500 zł na dzieci będzie odtąd opływał w luksusy? :D :D :D

Gość gość
do tej pory za pracę dostawaliśmy po 1 tys. - 1 200 zł i mieliśmy dzieci i nie zdechliśmy z głodu, a 1500 zł za darmo i ci małpo jeszcze malo

Gość gość
k***a ludzie dostają za pracę po 800 - 1 200 zł emerytury , gdzie wydają połowę na leki i muszą żyć a tym leniom próżniakom za darmo tyle pieniędzy dają, no nie, by szlag trafił ten kraj

Gość gość
jakim leniom dają za darmo cokolwiek? nie ośmieszaj się.

Gość gość
wychowywanie dzieci to tez praca.

Gość gość
rząd robi więccej głupot niż 500+. Daje 75- latkom darmowe leki, kłóci się z Ruskimi o Smoleńsk :/ posyła do szkoły 7-latki, a nie 6-latki w wyniku czego dla 3-latków nie będzie w przedszkolu miejsca. Jedyny plus to stanowcze nie dla ciapatych

Gość gość
ząd robi więccej głupot niż 500+. Daje 75- latkom darmowe leki, kłóci się z Ruskimi o Smoleńsk :/ posyła do szkoły 7-latki, a nie 6-latki w wyniku czego dla 3-latków nie będzie w przedszkolu miejsca. Jedyny plus to stanowcze nie dla ciapatych x i dla ciebie to głupie? seniorom należy się wsparcie, rodzice mają wybór czy poślą 6 czy 7 latka. Co do miejsc w przedszkolach wystarczy przenieść oddziały 'O' do szkół - tak jak to miało miejsce kiedyś i nie będzie poblemu z miejscami w przedszkolach. program 500+ jest głupi wg mnie, pomimo, że dostanę te pieniądze.

Gość gość
Tak samo głupie jest wsparcie dla seniorów. Moja mama ma 2 tysiące emerytury i ma dostawać darmowe leki a chore dzieci już muszą za nie płacić? Wejdź sobie np. na stronę "sie pomaga", gdzie ludzie muszą żebrać o pieniądze na horrendalnie drogie leki dla dzieci, które nie są refundowane. Dla nich nie ma na ratowanie życia, a na rozdawnictwo dla osób starszych, które często wcale biedne nie sa, pieniądze już sa. No, ale o moherowy elektorat należy dbać.

Gość gość
Tak samo głupie jest wsparcie dla seniorów. Moja mama ma 2 tysiące emerytury i ma dostawać darmowe leki a chore dzieci już muszą za nie płacić? Wejdź sobie np. na stronę "sie pomaga", gdzie ludzie muszą żebrać o pieniądze na horrendalnie drogie leki dla dzieci, które nie są refundowane. Dla nich nie ma na ratowanie życia, a na rozdawnictwo dla osób starszych, które często wcale biedne nie sa, pieniądze już sa. No, ale o moherowy elektorat należy dbać. x Teśc ma 850 zł i na leki wydaję połowę - no qrwa bogaty jest jak cholera. Moherowy elektorat? Tak szczególnie przy programie 500+ to ten moherowy elektorat.

Gość gość
"i dla ciebie to głupie? rodzice mają wybór czy poślą 6 czy 7 latka. Co do miejsc w przedszkolach wystarczy przenieść oddziały 'O' do szkół - tak jak to miało miejsce kiedyś i nie będzie poblemu z miejscami w przedszkolach " Dokładnie. Ja jestem rocznik '80 i chodziłam do takiej zerówki zanim poszłam do pierwszej klasy. Tam wstępnie powolutku uczyli literek na przemian z zabawą. Powinni wprowadzić po prostu odpowiednie nazewnictwo. Klasa "zero" i to wtedy człowiek inaczej odbiera a nie od razu do klasy pierwszej dzieciaka takiego

Gość gość
gość wczoraj rozdaje za darmo pieniądze a najniższa krajowa 1850 zł brutto - 1300 zł netto. Czy warto pracować, wystarczy nabrać dzieci w rodzinę zastępczą i żyć jak panisko xxx skoro znasz już pomysł na "biznes" to korzystaj, dobrze ktoś poniżej napisał. A czy ktoś ci broni brać dzieci w rodzinę zastępczą?????