Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki podkład Ratunku??!

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien problem dotyczący kupna odpowiedniego podkładu wypróbowałam juz bardzo dużo np. Paese,astor,takie z drogerii rossman.. Żaden mi nie pasował trzymał się 3/4 godziny max później było widać zaczerwienienia na twarzy suchą skórę.. Wszystkie niedoskonałości podkreślone. Wypróbowałam tez podkłady z Avonu Fm revlonu było to samo. Co do revlonu który jest tak zachwalany trzymał się trochę dłużej ale szału nie było.. Mam 23 lata nie mam trądziku ale strasznie sucha cerę miejscami zaczerwienienia.. Proszę o polecenie solidnego podkładu może nawet tworzyć efekt Photoshopa..

Gość gość
Ja już się przejechałam na drogeryjnych kosmetykach więc odradzam:( spróbuj sobie podkladu z pharmaceris kosztuje ok 35zł jest taki z pompką, miałam też vishy dermablend koszt ok 100zł (mam trądzik potrafi zakryć wszystko nawet pieprzyk!) a jeżeli mowisz ze nie masz cery trądzikowej polecilabym ci estee lauder double wear podklad jest super, fakt drogi ale buzia jest rewelecyjna;) przejdz się do douglasa niech dobiorą ci idealny odcien;)

Gość gość
estee wysusza jeszcze bardziej, w ogole nie jest odpowiedni do suchej skory! autorko, NIE MA zadnych podkladow z efektem photoshopa :O to jest caly pelny makijaz + dobre swiatlo do zdjec :P poszukaj jakichs dobrze nawizajacych, podobno kanebo sensai m, ja powiem szczerze, z emialam i ten i estee i clinique i zaden nie byl lepszy niz chocby wspomniany revlon. moze lepiej jeslibys zainwestowala w dobre kremy nawilzajace, i pila duzo plynow. co do podkladow idz do drogerii jaka tam masz blisko, douglas i/czy sephora popros o probki roznych podkladow i poprobuj.

Gość gość
Pytanie z innej beczki: czy pod podkładem zawsze masz krem?

Gość gość
la roche cliniqe w lecie na zaczerwienia dla mnie idealny jest bardzo tani puder w kamieniu eveline, probowalam factora ale eveline lepszy transparentny oczywiscie polecam:)