Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w to ???

Polecane posty

Gość gość

Ze kumpel lekarz ze swoja paczka bierze prochy i dopalacze. Nie jestem w stanie uwierzyć ze z jednej strony zawód na poziomie a z drugiej to branie. Co myślicie ?

Gość gość
dużo lekarzy tak robi... wiedzą po jakich tabletkach są jakieś odczucia... slyszalam to juz dawno temu nawet moj ojciec mi tak mowil :/ poryte

Gość gość
Nie mieści mi się w glowie ze w pracy przykladny wzór a ze znajomymi odlot. Na dodatek liczne prostytutki Albo patola albo poziom a nie pól na pól. Skąd taka rozbieżność ?

Gość kloszard_polski
nie macie pojęcia nawet co opowiada lekarz nawalony totalnie , który jedzie swoim autem i po zatrzymaniu przez drogówkę był tak pijany, że wypadł z auta i nie potrafił wstać , zaczyna opowiadać a właściwie bełkotać , panie, panie generale , o przepraszam, panie marszałku i wysoki sejmie , melduję posłusznie wysoki sejmie , że nie mogę wstać z tej kałuży a muszę jechać pilnie do szpitala na ostry dyżur , pacjent umiera na stole, proszę mi pomóc wstać z tej kałuży panie generale

Gość gość
Bardzo ciężko mi pojąć bo utkwilam w stereotypach typu o ze jak np lekarz to tylko szlachetny i trzyma fason a życie jak widac. A juz lekarz metalowiec to Woodstock i banda:D