Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet

Polecane posty

Gość gość

Na poczatku związku stara sie, jest miły, szanuje kobietę i uważa na to co mówi a po jakimś czasie zaczyna być oschly, chamski, wali prosto z mostu w ogóle nie patrząc jak się poczuje kobieta? Pytam bo mam przyjaciółkę która jest od 3 lat w związku (od roku w małżeństwie). Mają dziecko 2 letnie. I od jakiegoś czasu mąż zaczął ja zupełnie inaczej traktować. Siedzi (ten jej facet) w pracy cały dzień i ma w d***e. Czasem jej cos tam pomoże ale to nie o to chodzi . Martwi mnie to jak on ją traktuje. Ona go kocha i godzi się na takie traktowanie bez słowa. Nie wiem czy boi się mu sprzeciwić czy co? W każdym razie jak jestem u niej i on jest to czuje sie niemile widziana.

Gość gość
Przeciez to jego moeszkanie skoro cie nie zapraszal to co ma ukrywac ze jestes nie miłe widziana. Poza tym walenie prosto z mostu to szczerość tak przez was poszukiwana.

Gość gość
NP. Ostatnio powiedzial " kupiłem ci jogurcik 0% bo jakas szeroka jesteś ostatnio i w kuchni sie przestaniesz mieścić" powiedział to bez żadnego skrępowania przy mnie! A ona nie jest wcale gruba. Albo skrytykował jej kolor włosów," a co ty masz na glowie bo wygląda jak kupa"

Gość gość
8.40 nie to jest mojej przyjaciółki mieszkanie. Szczerość? Ubliżanie i sprawienie przykrości to nie jest szczerość.

Gość gość
Jak mowi moj maz najbrzyudsze sa te ktore maja milych mezow, bo nikt jej nie powie jak kiepsko w czyms wygląda.

Gość gość
Jak milo powiedziec ze tyjesz w zastraszającym tempie.

Gość gość
Ale ona naprawdę dobrze wygląda. A kolor włosów byl miedziany a nie sraczkowaty z reszta bardzo jej pasowal.

Gość gość
Ona nie jest gruba. Jest normalna. Ani gruba ani chuda.

Gość gość
Największe grubasy mówią ze nie są grubi.

Gość gość
NIE PISZE O SOBIE. ona wazy 58 kg. Naprawde nie jest gruba. Czasem mam wrażenie ze jej mąż szuka dziury w całym.

Gość gość
Autorko nie jestes miłe widziana ponieważ On nie chce aby Jego zona przejrzała na oczy. Zeby nie robiła jej wody z mozgu. Rozumiesz? Ten typ tak ma. To sa początku znęcania sie psychicznego. Aby tylko wprowadzić ja w poczucie niskiej wartości. A za kilka lat Twoja koleżanka bedzie miała cześciowo wyprany mozg przez takiego gnojka.

Gość gość
Ja sama kiedys go lubiłam. Wydawał się naprawdę fajnym facetem. Nie poznaje tego człowieka. A moja przyjaciółka stale tłumaczy go ze jest zmęczony i ze on na pewno nie chcial jej obrazic.

Gość gość
Ale nie powie jemu ze nie podoba jej sie takie zachowanie