Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chemia działa :(

Polecane posty

Gość gość

Pomocy. Mam w klasie takiego kolegę. Dość ładny. Nie moge oderwać od niego wzroku i on tez nie. Cały czas o nim mysle, fantazjuje co jesli tak byśmy spotkali sie na ulicy. Fajnie sie z nim gada, chociaż rzadko to robimy. Koleś natomiast wyraźnie pokazuje ze mu sie podobam, ale sa to raczej subtelne sygnały, widac ze sie wstydzi. Z tym, ze gadałam jedna dziewczyna która zna go juz długo, zapytałam sie ze czy będziemy mieć lekcje bo [imie kolegi] tak powiedział, a ona ze "wierzyć [imie kolegi]..." (z ironią). Czyli ze jest jakiś fałszywy? Co z tym fantem zrobić?

Gość gość
Nie patrz co mowia kolezanki tylko sama ocen jego zachowanie. Jak masz mozliwosc to postaraj sie do niego normalnie zagdac. Jestescie w jednej klasie? Jak tak to o lekcjach itp - jakis neutralny temat i czekaj na rozwoj wydarzen.

Gość gość
Tak, jestesmy w jednej klasie. :) Najciekawiej jest na matmie, bo siedzi w ławce przede mną i w miarę czesto(tak, jak pozwala mu jego nieśmiałość) odwraca sie do mnie. Dzisiaj zapytałam sie, kto w końcu byl zwolniony(pani pytała z historii i nikt nic nie umiał, kilka osób tak sie zestresowalo ze nie wyrobiło), a po chwili rozmowa przeszła w temat tego, ze jakis chłopak w jego przedszkolu nie chciał iść do kibla, rozebrał sie i zsikał sie na dywan :D wiec chyba nie jest zle :)

Gość gość
Up