Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 19 lat i jestem samotna

Polecane posty

Gość gość

Czuje się fatalnie jak bym się zatrzymała w miejscu, nie mam w ogóle znajomych o przyjacielu nawet nie wspomnę, odkąd poszłam do liceum straciłam stare kontakty nie nawiązałam nowych tak więc od kilku lat nie wychodzę w ogóle z domu,nie mam z kim porozmawiać i nie mam o czym bo moje życie jest nudne całymi dniami leżę pogrążona w marzeniach nic nie robie bo na nich nie mam ochoty a moje zainteresowania są powierzchowne, często myślę o tym ze wolałabym się nigdy nie urodzić albo zginąć w jakimś wypadku bo na samobójstwo się raczej nie zdecyduje,nie mam dobrego kontaktu z rodzicami, nie dogadujemy się, brak między nami jakichkolwiek relacji są dla mnie jak by obcy jedyne co nad łączy to przyzwyczajenie nic więcej do nich nie czuje, nie wiem co mam z sobą zrobić,moim głównym problemem jest to ze nie umiem rozmawiać,dla mnie to okropnosc nie lubię narzucać się ludziom bo skoro starzy mają mnie gdzieś to co moja osoba ma obchodzić obcych ludzi , nie umiem utrzymywać kontaktów tematy mi się nie kończą bo w ogóle ich nie mam,właściwie chyba najlepszym rozwiązaniem będzie wyprowadza z tego miejsca które nienawidzę, pisze ponieważ chciałam się wygadac a nie mam komu :(

Gość gość
moze poszukaj psychologa naprawde. lepiej Ci zrobi jak porozmawiasz z kims obcym buziaki xxx

Gość gość
Widocznie pasztet jesteś

Gość gość
skumulu7jesz w sobie całe libido i jak się już puścisz to na całość! z każdym kto tylko zechce. az bedziesz marzyla o wyciszeniu i o tym by opuchlizna z pochwy zeszla

Jak będziesz chciała tak po prostu z kimś pogadać to odezwij się na gg, mam w profilu. Z tym że ja będę jutro bo z rana mam egzamin. Może damy radę cię jakoś pozbierać :)

Gość gość
Lubiegrac to zboczeniec. Nie wysyłaj mu żadnych wiadomości. Szuka zakompleksionych dziewczyn by je wykorzystać.

Gość gość
Idź do psychologa, sama nie dasz rady.