Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobieta i Szukam przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

Geja :)

Gość gość
a to normalnego juz nie mozna?

Gość gość
A gej to nienormalny? faceci hetero nie chcą przyjaźni, zresztą biseksualni albo geje są wrażliwi i lepsi

Gość gość
ja jestem normalnym facetem i tez szukam przyjaciółki, tylko od czasu do czasu chciałbym ją popukać, po znajomemu rzecz jasna :)

Gość gość
Nie szukam takiej znajomości :)

a dlaczego ma być gej? jeśli nie będziesz chciała iść z nim do łóżka to nie pójdziesz, więc w czym problem?

Gość gość
Przyjaciel gej marzenie każdej kobiety. :-)

Gość gość
23:58 to po co wgl przyjaznic się z kobieta? :)

Nadal chciałbym wiedzieć, po czym można poznać, że geje są wrażliwsi czy lepsi, bo chyba się Koleżance coś pomyliło :P

Gość gość
Jakoś czuję większą sympatię do gejów. Może istnieją wyjątki, ale większość, która miałam przyjemność poznać, wspominam fantastycznie :) Są bardziej wrażliwi,okazują uczucia, fajnie się z nimi rozmawia itd.

Gość gość
Od heteroseksualnych nie raz słyszałam, ze niepotrzebna jest im zwyczajna przyjaźń. Oni chcą mieć w swojej kobiecie przyjaciółkę. Miałam paru meskich przyjaciół, ale z jednym znajomość sie urwala, z pozostałymi tez - jeden cos do mnie poczuł, drugi poznał kobietę i tak wyszło.

Wielu mężczyzn hetero jest również bardzo wrażliwych i uczuciowych, ale z powodów kulturowych nie okazuje tego. W sprzyjających warunkach potrafią się otworzyć. To, jakim kto jest człowiekiem, nie zależy od orientacji. Zrozumiałbym obawy, by przyjaciel nie patrzył na Ciebie, jak na obiekt seksualny, ale w przypadku bi nie możesz tego wykluczyć :P

Gość gość
Właśnie chciałabym mieć kogoś kto będzie mi bliski jak brat :) pieknoscia nie jestem, ale chce mieć pewność, ze facet nigdy nie spojrzy na mnie w ten sposób, ani też nie dojdzie do wniosku, ze chciałby mnie za żonę ( bo i to slyszalam). Przy geju czulabym się bezpiecznie. Ale to tylko jeden z powodów. Idę spać, jutro tutaj wejdę. Dobranoc

Gość gość
Przy geju bedziesz czuła sie bezpiecznie jak cie bedzie posuwał codziennie w doopsko hahahahaha :D :D

Gość gość
Autorka być może lubi takie klimaty;)

Gość gość
To, że gej woli seks z mężczyznami nie znaczy, że jest zniewieściały i wytrzyma twoje kobiece fochy

Gość gość
Lepsi na przyjaciela są aseksualni mężczyźni.

Gość gość
Dla mnie przyjaźń to nie miłość.

Gość gość
Do autorki Skąd jesteś i ile masz lat?

Gość bomi
ja też chętnie poznam kogoś kto będzie moim przyjacielem. faceta nawet może być i do bzykania i pukania jak będzie chciał. i na spacer i do kina i do teatru. takiego którego nie muszę błagać żeby poszedł. tylko żeby chciał iść. na piwo też i na kolację i w ogóle. takiego któremu by się chciało. a sex ... lubię i z przyjacielem nie będzie żadnych uczuć bo nie chcę żeby się we mnie zakochał. przyjaciela który by wiedział jak być przyjacielem.

Gość gość
U hetero jest większe ryzyko, ze jednak cos poczuja i nie beda do konca bezinteresowni. Moze masz racje ze to od osoby zalezy ale nigdy nie spotkałam heteroseksualnego faceta który byłby tak fascynujący jak gej ;) choć znałam jednego geja był strasznie fałszywy i nie lubiłam go. To był jedyny przypadek. A aseksualni...istnieją tacy ? Gdzie? Ja mam 21lat i jestem z Krakowa ale odległość to nie problem..;) Autorka.

Gość gość
ja chce ja ja ;)

Gość gość
ja też chciałabym poznać fajnego starszego kolegę do wszystkiego. Czy są tu tacy?

Gość gość
jak można się wcinac w cudzy wątek?

Gość gość
gość {22;02} Skąd jesteś i ile masz lat?

Gość gość
Jestem ze Śląska. Mam 31 lat.