Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truflla

Bezpośrednie patrzenie się w oczy

Polecane posty

Mialam taką sytuacje ; Gdy mialam rozmowe kwalifikacyjną weszlam na pietro i stalam szukajac odpowiednich drzwi na koncu korytarza w drzwiach stał interesant, i w pokoju byl mlody chlopak który zobaczyl mnie i wyszedl zaraz po tym jak interesant wszedl do srodka, szedl moja strone, patrzyl chamsko i bezposrednio w oczy, kiedy przeszlam stanął na koncu korytarza i sie przygladał, po rozmowie wychodząc z kadr rowniez stal w tym samym miejscu i ta sama sytuacja sie powtórzyła, kiedy przechodzilismy obok siebie zawsze patrzyl się bezporednio i długo w oczy bez żadnego uśmiechu, czulam na sobie jego wzrok, oczywiscie mowil czesc i np poprawial swoj wygląd kiedyś gdy schodziłam ze schodów on rozmawiał z mężczyzną który był odwrócony tyłem do schodów, ten chłopak się przyglądal tak, że aż ten mężczyzna się odwrócil, w pewnym momencie mialam wrazenie ze chlopak chcial odejsc od mezczyzny ale jakby zapomnial ze z nim rozmawia i stanął w miejscu i gdy przechodzilam obok znowu bylo bezposrednie spojrzenie w moje galy pomino ze rozmawial z mezczyzna obok, gdy pracownik poprosil by mi pomogl widzialam kontem oka że chce cos powiedziec i sie odezwać majac otwarta buzie ale jednak sie nie odezwal tylko stal i obserwował z reszta tak sie czulam wchodzac do tego budynku, na szkoleniu widzialam ze spogląda, jak jechal samochodem tez widzialam że patrzy ale bez zadnej mimiki usmiechu czy czegolowiek nie rozumiem jaki ma cel ze tak robi? Takie chamskie bezposrednie patrzenie sie komus w oczy.

Gość gość
a czochrał sobie w toalecie?

Gość Truflla
Tego nie widzialam, i w sumie nie chce wiedziec, po prostu prosze o normalna odpowiedz

Gość gość
Może masz ładne oczy i mu się spodobały? Ja tak robie tylko gdy kobieta mi się podoba i chce zwrócić na nia jakoś swoja uwagę.

Gość gość
jako facet Ci powiem że mu się podobasz, pewnie ma na Ciebie chrapkę.. aczkolwiek gdy spotykam anioła to oprócz maślanych oczów jest też uśmiech ;)

Gość gość
Ta z odcięta głową tez się podobała swojemu oprawcy;). Może też tak wpatrywal się głęboko w jej oczy, kto wie;)

Gość gość
długie, przeszywające spojrzenia świadczą o zainteresowaniu :)

Gość gość
Psychopata

Gość Trufllakinga
Dziękuje za odpowiedź :)