Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzorzec singielki

Czy porządna, szanująca się singielka powinna być abstynentką seksualną?

Polecane posty

Gość Wzorzec singielki
zazwyczaj kobieta, ktora miala wielu partnerow nie jest zbyt dobrym czlowiekiem

Gość gość
Dobroć człowieka nie zależy od ilości łóżkowych partnerów.

Gość Wzorzec singielki
Umowmy sie, panny po wielu partnerach to czesto hedonistki, ktore lubia przystojnych i majetnych mezczyzn, a takze rozrywkowe i wygodne zycie. Misjonarkaki to one nie sa i z niepelnosprawnymi na rencie sie nie umawiaja.

Gość gość
Doją frajerów z kasy.

Gość gość
Wzorzec singielki dziś Czyli trzeba być niemal zakonnicą, by jednocześnie być dobrym człowiekiem? P********ie mizogina, który chce wstydu kobiet za posiadanie vaginy.

Gość gość
Akurat masturbuję się codziennie. no to jestes na prostej drodze do tego zeby w łozku byc impotentem, przyzwyczaiłeś sie juz pewnie do tego rodzaju pobudzenia, a to oznacza, ze przy normalnym seksie może ci więdnąć szybciej niz włozysz. Poczytaj o tym

Gość gość
Umowmy sie, panny po wielu partnerach to czesto hedonistki, ktore lubia przystojnych i majetnych mezczyzn, a takze rozrywkowe i wygodne zycie. Misjonarkaki to one nie sa i z niepelnosprawnymi na rencie sie nie umawiaja. buahahaha, ale głupoty. Rozumiem , ze ty altruistycznie bedziesz obsługiwał pobliski dom starców i ośrodek zdrowia

Gość gość
Poza tym wspaniałą osobą to może być ktoś, kto jest misjonarzem w Afryce, a nie zwykła dziewczyna która pracuje w celach zarobkowych i np. z niepełnosprawnym by na randkę się nie umówiła. zabawne, co jest dobrego w misjach w afryce, gzie zamiast pomagac ludziom to się im wkłada do głow niepotrzebne religijna bajki. Poza tym akurat zakonnice na misjach sa ostro wykorzystywane przez księży, bo sa uważane za bezpieczne partnerki seksualne, nie tak jak miejscowe z HIV. Ostatnio jest masa skarg tego typu w Watykanie, że księżą zmuszali zakonnice do seksu

Gość Wzorzec singielki
Z tymi misjami to taka przenosnia. Rzadko po prostu kobieta, ktora miala wielu partnerow jest kims szlachetnym i bardzo wrazliwym. Zazwyczaj to imprezowiczki, ktora nie stronia od uzywek i dyskotekowej muzyki.

Gość gość
Wzorzec singielki dziś Teraz jeszcze się okazuje, że seks świadczy o tym, czy ktoś bierze i imprezuje, hhhahhahha z***biście :D

Gość gość
Jeny, dajcie już spokój z tym tematem jakiegoś cipciusia onanisty.

Gość Wzorzec singielki
No sorry, ale panny uprawiające seks bez zobowiązań rzadko są spokojnymi i skromnymi dziewczynami, które mało się malują.

Gość gość
Wzorzec singielki dziś I jeszcze malowanie się jest wyznacznikiem bujnego życia seksualnego. Fascynujące, fascynujące :D

Gość Wzorzec singielki
Ja raczej mówię o tych typowo głośnych, imprezujących pannach - zbyt wiele głębokich wartości to w nich nie ma. Mi zależy na dziewczynie dobrej, uczciwej, wiernej, wrażliwe i uczuciowej.

Gość Wzorzec singielki
I nie szukam zakonnicy, a kobiety z uporządkowanym życiem emocjonalnym.

Gość gość
To SE kuzwa kaz taka namalowac;)

Gość Wzorzec singielki
Nie uważam, żebym miał jakieś nierealne oczekiwania od życia.

Gość Wzorzec singielki
Dodam jeszcze, ze troche nieuczciwe wydaje mi sie, jak kobieta najpierw "szalala" z "elementem", a potem chce miec spokojnego i pracowitego meza :/

Gość gość84
Istnieje zasadnicza różnica pomiędzy kimś, kto w ogolę seksu nie uprawia (bo jest sam, a potrzebuje do tego odpowiedniej relacji z drugim człowiekiem), a kimś, kto regularnie zabawia się z przypadkowymi osobami - "bo tak", bo np. fajnie dupą ruszał na parkiecie. Ja też wolę dziewczyny, które, aby pójść z kimś do łóżka muszą najpierw coś do tej osoby poczuć i nawiązać pewną (głębszą) relację. I wtedy nie ma dla mnie dużego znaczenia kto to był i co ze sobą robili - ich sprawa. Nie odrzucam też automatycznie kobiet, którym zdarzyła się "przygoda". Lecz niech to będzie przypadek, a nie reguła. Uważam, że nie potrafiłbym bym zaufać komuś, kto sprawnie potrafi oddzielić seks od uczuć i traktować to jako formę sportu albo wyładowania się. Co nie oznacza, że potępiam takie osoby. Oznacza to tylko tyle, że nie wyobrażam sobie ich w roli partnera. Mam do tego prawo. Najważniejsze jest podejście do sprawy, a nie to, czy komuś raz czy dwa przytrafiła się przygoda.

Gość gość
Wzorzec, a Ty z iloma niepełnosprawnymi na rencie się umawiałeś?

Gość gość
Jeden/jedna nie wyobraża sobie seksu z kimś, do kogo niczego nie czuje, inny jeden/jedna potrafi dać się ponieść namiętności bez uczuć. Ale i jedni i drudzy ten seks mają przecież za sobą, wykonywali te same ruchy, te same pieszczoty itd. Wartościowanie, że jedno łóżko jest "lepsze", drugie "gorsze", jest dziwaczne i świadczy o podejściu do seksu jak do jakiegoś tajemnego, zakazanego, podejrzanego i "brudnego" działania. Często świadczy to o jakichś utajonych seksualnych lękach i dewiacjach.

Gość Wzorzec singielki
Nie powiem, dziewczyna uprawiająca seks bez zobowiązań jest trochę "nieczysta"...

Gość Wzorzec singielki
Nie umawiałem się z niepełnosprawnymi, ale sam nie uważam się za jakąś bardzo szlachetną jednostkę

odpowiadam: jak najbardziej, duze obskorne pewnisy sa beee i nie nadaja sie do waszych pieknych c**ek... ;D

Gość gość
nie wiem o co tyle szumu, każdy robi to co lubi, gdybym sie dzisiaj zakochała to nie interesowałaby mnie przeszłość seksualna partnera tylko przyszłość.

Gość Wzorzec singielki
A ja już więcej nie chcę się ślepo zakochać w nieodpowiedniej osobie.

Gość gość
a jak zakochasz sie w "odpowiedniej" i po 20 latach malzenstwa okaze sie ze jednak ta osoba ma bujniejsza przeszlosc niz zakladales to co zrobisz?

Gość Wzorzec singielki
Nie myślałem o tym szczerze mówiąc.

Gość gość
Ja jestem,tylko lubię się wybrać czasami do sauny pooglądać sobie fajnych nagich facetów.

Gość gość
Wolę plaże nudystów.